ROVOS RAIL

Rovos Rail er verdens mest luksuriøse togselskab

Rovos Rail er ferie, der kører på skinner med skyhøjt serviceniveau. En rejse med tur er en adelig måde at se det ædle Afrika på. Tag på en trans-african safari fra Cape Town til Cairo eller bare et par dage med dette historiske tog.

Man kan ikke undgå at blive ramt af den nostalgi og elegance fra en svunden tid, da toget var den foretrukne, dampdrevne rejseform. På turen vil der være stop ved unikke sites, hvor du kan beruse dine sanser med indtryk, der aldrig fordufter.

Toget er udstyret med rummelige kupéer, der har bad og toilet. Om bord vil der være overdådige måltider og dejlige vine i den smukt indrettede spisevogn. Rovos Rail er uden tvivl den indkvartering i Afrika med den bedste udsigt over Afrika.

Johannesburg (Pretoria) – Dar Es Salaam (Tanzania)
14 dage gennem Botswana, Zambia, Zimbabwe og Tanzania. Safari, Victoria Falls, Great Rift Valley og slutter i Dar Es Salaam, Tanzania. Afrika på skinner i januar, juli eller oktober måned.

Cape til Cairo
En episk ”once in a lifetime” rejse gennem 7 lande med luksustog, privat fly og krydstogt på Nilen. Cape Town, Victoria Falls, safari i Tanzania og slutter med luksuriøs krydstogt på Nilen eller vica versa. Næste afgang er i 2014 - kontakt os for mere information.

Specials for Golf entusiaster

Johannesburg (Pretoria) – Sun City
9 dage med Golf og Safari. Leopard's Creek Country Club eller i Kruger Park, Royal Swazi Golf Club og Durban Beachwood Country Club. Sightseeing og safari. Fuldt alternativt program for "ikke-golfere”. April, oktober eller december.

Johannesburg (Pretoria) – Cape Town
9 dage med golf på skinner over Sydafrikas spektakulære landskaber. Leopard Creek Golf Course eller i Kruger Park, Zimbali Country Club, Durban Country Beachwood Club, Bloemfontein Golf Club, Humewood Golf Club, Simola Country Estate & Golf Course. Sightseeing og safari. Fuldt alternativt program for "ikke-golfere”. Marts, maj eller november.

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7