Sabi Sabi Bush Lodge

På Sabi Sabi Bush lodge møder det traditionelle det sofistikerede

Dybt inde i bushen i Sydafrika med udsigt til et vandhul og de åbne vidder ligger Sabi Sabi Bush Lodge – her går tiden anderledes og stilen kunne ikke være mere klassisk afrikansk; Bush lodgen er badet i tradition og en varme man ikke kan lade være med at blive fascineret af. Men når man kommer nærmere forstår man hurtigt, at det traditionelle er blevet forenet med en god omgang eksklusivitet og luksus.

Sabi Sabi Bush Lodge har eksisteret i over 35 år, og i dag er stedet for mange, et synonym med luksus ”geta-away” midt i bushen. Servicen er uovertruffen og den kompromisløse sans for detalje er sublim. Der går ikke lang tid før man som gæst erfarer, at dette ikke blot er en enestående base for fantastiske safarioplevelser, men oplevelse i sig selv.

Lounge på Sabi Sabi Bush Lodge, Sydafrika
Middag i det fri på Sabi Sabi Bush Lodge, Sydafrika
Baren på Sabi Sabi Bush Lodge, Sydafrika
Suite med plunge pool på Sabi Sabi Bush Lodge, Sydafrika
Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7