Safari Plains

Safari Plains er både til familie og til par

Oplev Safari Plains i Sydafrika med din kæreste eller familien. Hvad enten I er et par eller familie på safari for første gang, tilgodeser denne lodge alle ønsker. Området er malariafrit og ligger kun 2 ½ times kørsel nord for Johannesburg.

Luksuscamp med masser af oplevelser

Safari Plains luksuriøse safaricamp har blot 20 luksustelte med badeværelse og nedsunken badekar, minibar og aircondition. Dagene tilbringes med safarikørsel om morgenen og eftermiddagen, og kan du ikke få nok af oplevelser, så oplev den storslåede natur og dyrelivet på 1 times safari til hest, på quadbike eller fra luften i en luftballon.

Er du mere til selvforkælelse, kan du mellem safarierne slappe af ved lodgens store pool, dyrke yoga eller nyde en spa-behandling. Selv tennis er en mulighed i nærområdet. Området er hjemsted for Big 5 – løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant, hundredvis af fuglearter og afrikansk savannevildt som giraffer, antiloper, gnuer mm.

Luxury Suite på Safari Plains, Sydafrika
Poolen på Safari Plains, Sydafrika
Børn vil elske et ophold på Safari Plains, Sydafrika
Safari Plains, Sydafrika

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo