The Marly Boutique Hotel and Spa

Femstjernet luksusophold i Sydafrika

Et ophold på The Marly Boutique Hotel and Spa i Camps Bay ved Cape Town overgår enhver forventning, for det femstjernede hotel byder på mere, end hvad fantasien kan drømme sig til - fra luksuriøse suiter til overdådige spafaciliteter til den billedskønne terrasse, hvorfra der er udsigt til en verden af lokale og autentiske oplevelser.

Sydafrikas bedste udsigt
Fra resortets tagterrasse imponerer en bjergtagende udsigt til blandt andet bjergkæden Twelve Apostles. Nyd en kølig drink og det smukke syn af hav, himmel og bjergtinder i horisonten fra den perfekt tempererede pool eller en af de behagelige liggestole.

Få smag for den lokale kultur
Cape Town er hjemsted for nogle af verdens bedste restauranter, og vi hjælper gerne med reservationer. Det samme gælder udflugter til de kendte vinområder Stellenbosch og Franschoek, der udover vinsmagning også byder på chokolade- og ostesmagning. Frister en gourmetudflugt til nogle af Sydafrikas bedste producenter?

Restauranten Bilboa på The Marly Boutique Hotel and Spa, Cape Town, Sydafrika
Restauranten Bilboa på The Marly Boutique Hotel and Spa, Cape Town, Sydafrika

En verden af oplevelser
Tag på en heldagsudflugt med privat guide til Kap Det Gode Håb-nationalparken og se fantastisk natur og pingviner putte sig sammen. Besøg Nelson Mandelas fangeø, Robben Islad. Eller tag kabelbanen op på toppen af Taffelbjerget, hvorfra der er panoramaudsigt over Cape Town.

Vi garanterer uforglemmelige rejseoplevelser til naturelskeren, kulturentusiasten og den gastronomiske conniseur.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo