The table bay hotel

Table Bay Hotel står for urban luksus i Sydafrika

Det 5-stjernede Table Bay Hotel byder på en Panorama udsigt over både Atlanterhavet og det ikoniske Table Mountain. Hotellet er medlem af Leading Hotels of the World og har en af Cape Towns bedste beliggenheder.

Nyd Cape Towns største attraktioner

Attraktioner i gåafstand er V&A Waterfront, færgen til Mandelas fangeø Robben Island, Cape Town centrum, golfbaner, forskellige museer og et overvældende akvarium. Ønsker I en tur til Table Mountain, tilbyder hotellet endda en luksuriøs shuttle service der tager jer direkte dertil – og selvfølgelig hjem igen.

Komfort, service og meget mere på Table Bay Hotel

Table Bay Hotel er i besiddelse af 329 moderne værelser. Alle har god rumfordeling, god møblering og andre bekvemligheder der forventes at et hotel i denne klasse. Hotellet er synonym med en fantastisk venlig service, miljø- og bæredygtighed, og ikke mindst en sublim sans for detalje.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo