The Cape Milner 4*

The Cape Milner i Cape Town

Cape Milner er et fortryllende boutiquehotel i Cape Town, Sydafrika. Med sin perfekte beliggenhed i det eksklusive Tamboerskloof-kvarter og med formidabel udsigt over det ikoniske Table Mountain, byder Cape Milner på en enestående kombination af luksus, komfort og charme.

De 57 smukt designede værelser og suiter emmer af elegance og raffinement. Hver detalje er omhyggeligt udvalgt for at skabe en atmosfære af afslappet luksus.

De moderne bekvemmeligheder som fladskærms-TV, minibar, aircondition, kaffe- og te faciliteter, lækre toiletartikler m.m. skaber i kombination med den spektakulære udsigt over byen og bjergene en uforglemmelig oplevelse.

 

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo