Rovos Rail - pride of africa

Stationsbygning for Rovos Rail i Pretoria, Sydafrika

Tag toget - rejs med Rovos Rail

At rejse med toget Rovos Rail  i Afrika er ikke blot et transportmiddel, det er en rejse gennem en tid, der vækker fortidens romantik til live. Alt ved denne enestående togoplevelse er omhyggeligt designet for at skabe et magisk eventyr, der kombinerer luksus, komfort og enestående oplevelser.

Historien om Rovos Rail - Pride of Africa - er fascinerende og afspejler jernbanens gyldne æra. Fra de elegante victorianske stationer til de nøje restaurerede vogne, er hvert element en levende fortælling fra 1920'ernes stil - en restaurering, hvor der er værnet om hver eneste detalje.

En togrejse tager tid - heldigvis!

Toget kører med en gennemsnitshastighed på 50 km/t, og netop langsomheden under togrejsen med Rovos Rail giver dig alle muligheder for virkelig at suge atmosfæren til dig - i et tilpas tempo, for du er jo på ferie. Glæd dig til landskaber, der passerer uden for vinduet. Fra åbne savanner og baobabtræer til majestætiske bjergkæder og Afrikas dyreliv.

Historisk afgangsstation

Afgangsstationen i Pretoria er fyldt med historie og charme. Den elegante station i kolonistil afspejler de glade dage ved jernbanerejser og sætter tonen for den spektakulære rejse, der venter.

Stemningen ombord på Rovos Rail

Stemningen om bord på Rovos Rail er afslappet og hyggelig. Det begrænsede antal passagerer skaber en intim atmosfære, hvor du hurtigt bliver en del af et eksklusivt rejsefællesskab, hvor samhørighed trives blandt passagererne.

Tid til at klæde om ...

Spisevognen byder på kulinariske oplevelser i verdensklasse. Med et team af talentfulde kokke bliver hvert måltid en symfoni af smag, serveret i en atmosfære af sofistikeret elegance, hvide duge, krystalglas og sølvbestik.

Nyd udsøgte vine fra Sydafrika og en 4-retters gourmetmiddag mens toget bevæger sig stille gennem de naturskønne omgivelser.

Hver spisevogn har plads til 42 passagerer. Læs om dresscode nederst på siden.

Royal Suite, Rovos Rail

Du bor ikke i en kupé - du bor i en suite!

Togsuiterne er overdådigt indrettede og skaber en følelse af hjemlig luksus. Kupéerne kaldes for suiter, og hver suite er en oase af komfort. Det er slet ikke svært at blive fortryllet af den autentiske atmosfære og elegante indretning.

Royal, Deluxe eller Pullmann suite?

 • Royal Suite: Seng (dobbelt el. 2 x single), lænestole, skrivebord, fyldt minibar samt badeværelse med badekar og bruser.
 • Deluxe: Seng (dobbelt el. 2 single), siddepladser, skrivebord, fyldt minibar samt badeværelse med bruser.
 • Pullmann: Anbefales til de korte togrejser. Suite med sofa om dagen, som ændres til komfortabel seng for natten. Badeværelse med bruser.

Øvrige faciliteter i suiterne: Aircondition, te-faciliteter, toiletartikler, værdiboks, hårtørrer, badekåbe, slippers og dedikeret vært til at opfylde alle jeres ønsker.

Observationsvogn med bar

The Observation- og Loungevogne har store panoramavinduer, bar, sofaer og udendørs "balkon". Vognen ligger bagerst, og er et socialt samlingspunkt for afternoon tea om dagen og som bar om aftenen, hvor de rejsende deler oplevelser og historier.

FAQ om togrejsen med Rovos Rail

 • Dresscode: Dresscode om dagen: Smart casual. Dresscode om aftenen. Slips og jakke for herrer, cocktailkjole, lang kjole eller jakkesæt. På udflugter anbefales fornuftige sko, hat og solcreme. På Game drives kan det være køligt morgen og aften og varmt midt på dagen.
 • Drikkepenge: Kan leveres til Train Manager i en diskret kuvert, som du finder i suiten. Anbefaler $10-20 per person per nat.
 • Sproget ombord: Der tales engelsk.
 • El: 110v/220v. USB-stik findes i hver suite og adapter kan lånes.
 • Kort og kontakter: Sydafrikanske rands accepteres i Sydafrika og Namibia. Dollars i Zimbabwe, Tanzania, og Angola. Primære kreditkort accepteres ombord. Tal med os, hvis du har spørgsmål.
 • Kæledyr: Er ikke tilladt ombord.
 • Madallergi: Oplys dette til os ved bestilling.
 • Bagage: Der er plads til bagage i suiten - under sengen og på kufferthylde. Det anbefales at medbringe maks. 2 kufferter. Vær opmærksom på evt. transport med fly til safari lodge m.m., hvor maks. 15 kg. accepteres. Hør os om mulighederne.
 • Underholdning: Live musik, spil, bøger, souvenirbutik, pianist, foredrag m.m.
 • Wi-fi: Vi har ikke nævnt wi-fi, for det eksisterer ikke ombord - ligesom TV og radio er fraværende. Det giver dig mulighed for virkelig at fordybe dig i øjeblikket og koble fra den hektiske hverdag. Slappe af, reflektere og nyde rejsen uden forstyrrelser. I respekt for øvrige passagerer er nødvendig brug af mobil, pc m.m. kun tilladt i din egen suite.
 • Gangbesvær/kørestolsbruger: Gangbesværede er velkommen i følgeskab med medrejsende. Rovos Rail er ikke kørestolsvenlig.
 • Sundhed: Sørg venligst for nødvendige vaccinationer. Førstehjælp kan udføres af alle Train Managers.
 • Rygning: Rygning er kun tilladt i Club Lounge. Det er strengt forbudt at smide skod fra toget - dette kan medføre ekstreme ildebrande.
 • Sikkerhed: Hver suite har en værdiboks. Luk vinduer og skodder ved stationer, og når du ikke er i suiten. Suiten kan låses indefra,. Alle indgangsdøre til vognene er låst.
 • Pas og visum: Sørg for nødvendige visum og et pas med gyldighed på min. 6 mdr. fra hjemrejsedatoen.
 • Varighed: Rovos Rail tilbyder togrejser af varigheder fra 48 timer til 15 dage.

Drømmer du om at køre med Afrikas luksustog?

Kontakt os på 39 62 61 61 og hør mere om togrejser i Afrika. Togrejsen kan fx også kombineres med safari eller badeferie i Det Indiske Ocean.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo