THE RETREAT

The Retreat er en smuk camp med skøn placering

The Retreat i Tanzania er en smuk luksus telt camp beliggende i hjertet af Selous savanne og ned til en flod, hvor flodhestene stortrives. Det prisvindende bush-resort består af blot 12 overdådige telt-suiter omgivet af Afrikas smukkeste natur. Lodgen er smukt indrettet med afrikanske antikviteter og kunsthåndværk, og mellem safariaktiviteter forkæles smagsløgene med dejlige måltider fra lodgens gourmetkok.

Fantastiske safarimuligheder

I safariområdet kan man bl.a. opleve storvildt som elefanter, løver og sorte næsehorn og afrikansk savannevildt som antiloper, giraffer, krokodiller, flodheste og mere end 400 fuglearter. Man kommer dagligt på 2 safarier i åben 4WD i de tidlige morgentimer og sidst på eftermiddagen. Samtidig kan man indimellem safarier og afslapning ved lodgens infinity pool, nyde en spabehandling i eksotiske omgivelser.

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7