Gold Zanzibar Beach House and Spa

Kridhvid strand og tropisk paradis på Zanzibar

Den luksuriøse oase, Gold Zanzibar Beach House and Spa, ligger smukt langs kysten, hvor den åbner op for en verden af ren afslapning og fortryllende skønhed.

Her strækker den hvide sandstrand sig ud foran jer, mens Det Indiske Ocean danser i horisonten og inviterer jer til at dykke ned i dets krystalklare bølger.

À la carte, strandrestaurant og cocktails

Resortets prisbelønnede kokke fremtryller kulinariske retter af øens fantastiske råvarer, og forener Zanzibars eksotiske smagsoplevelser med frisk fisk og lokale krydderier.

Bliv forkælet i den stilfulde Gold Restaurant. Nyd buffet med retter fra det italienske, franske, mauriske og lokale køkken i Kilimanjaro Restaurant, lyt til live musik og prøv en vandpibe i Sultan Bar og smag på de lette retter og kølige vine i strandbaren Ocean Dhow, som også mikser lækre cocktails, som nydes til den fantastiske solnedgang.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Dorthe Rask, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Dorthe Rask
Rejsekonsulent på Afrika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo