ZIMBABWE

Rejs til Zimbabwe og få storslåede naturoplevelser

Zimbabwe er ensbetydende med en særdeles venlig lokalbefolkning, et alsidigt og rigt dyreliv samt ikke mindst en natur der af mange betragtes som Afrikas smukkeste.

Zimbabwe råder over en række imponerende naturoplevelser, hvoraf det enestående vandfald Victoria Falls står som den største.

vores hoteller i Zimbabwe

Oplev et af verdens 7 naturlige vidundere - Victoria Falls

Ved Zambezi-floden, på grænsen til Zambia, ligger berømte Victoria Falls, som er på UNESCOS verdensarvsliste. Med sine over 100 meters fald og en bredde på hele 1,7 km, er vandfaldet det længste i verden. Når de mange tons vand vælter ned danner det en voldsom buldren, som kan høres hundredevis af meter borte. I nærheden af vandfaldet er der et fantastisk dyreliv. Her lever krokodiller og flokke af flodheste. Ofte ses elefanter, buffaloer og antiloper drikke fra floden. Det er en fabelagtig oplevelse at få en sundowner på Zambezi-floden mens flodheste svømmer forbi. Turen til vandfaldet kan opleves via verdens mest luksuriøse tog, nemlig Rovos Rail.

Fantastiske nationalparker i Zimbabwe

I Zimbabwe finder man en perlerække af fascinerende nationalparker, hvor Victoria Falls Nationalpark, Mana Pools Nationalpark og Hwange National Park. Sidstnævnte er den mest berømte. Her kan et unikt dyreliv med sjældne dyrearter opleves. Parken er hjemsted for brune hyæner, antilope-arten gemsbok samt den næsten uddøde vilde, afrikanske hund. I Zimbabwes nordvestlige hjørne kan man se op mod 400 forskellige fuglearter.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo