REJSEMÅL

Caribien

Bounty, cubanere og drinks

Kendetegnet for Caribien er drømmestrande med palmer i vandkanten, sofistikerede resorts og eksotiske drinks i en nøddeskal. De fleste bliver overraskede over Caribens enorme frodighed, der omgiver strande, vulkaner, bjerge og vandfald. Men når du vender hjem, er du også mærket af historie fra Columbus' opdagelse af det nye land til de skiftende koloniherrers indtog på de eftertragtede Caribiske koloni-øer.

En fascinerende fortælling

Hver enkelt lille Caribisk ø har en fascinerende historie, der byder på myter, som normalt er langt ældre nationer beskåret. I dag er Caribien kendetegnet ved både uafhængige stater, oversøiske besiddelser og områder, der bygger videre på en betagende historie som Cuba, Dansk Vestindien og St Martin. Rejser til Caribien byder på fantastiske oplevelser - alt fra små og store Antiller på aktive vulkaner, til frodige bjerglandskaber og vandfald på ubeboede øer - kan man bede om mere?

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7