REJSEMÅL

DET INDISKE OCEAN

Maldiverne - hvor drømme går i opfyldelse

Det Indiske Ocean er stedet, hvor alle drømme om eksotiske øer, elfenbenshvide sandstrande, svajende palmer og turkisblåt hav bliver virkeligheden. Det Indiske Ocean giver jer de bedste muligheder for en eksotisk drømmerejse - en eksklusiv ferie fyldt med spændende oplevelser, barfodsluksus og forkælelse i smukke, naturskønne og eksklusive omgivelser.

Rejse til Maldiverne, Seychellerne eller Mauritius?

Ønsker I silkeblødt sand, turkisblå laguner, snorkling i særklasse og luksuriøse resorts på unikke paradisøer vil vi helt klart anbefale Maldiverne. Seychellerne byder til gengæld på nogle af verdens smukkeste strande, et forunderligt dyreliv, regnskov og fisk i alle farver. På den eksklusive tropeø Mauritius, kan I udleve drømmen om en ferie med turkisblå hav, hvide sandstrande og et overdådigt udvalg af aktiviteter.

20% AF JORDENS VANDOVERFLADE

Det Indiske Ocean er det tredjestørste havområde på Jorden, som dækker cirka 20 procent af jordens vandoverflade. Oceanet er afgrænset af Sydasien mod nord, af den Arabiske Halvø samt Afrika mod vest, af den Malayiske Halvø, Sunda-øerne samt Australien mod øst og det Sydlige Ishav mod syd.

 

Rejser til Zanzibar

Zanzibar er et perfekt alternativ til Maldiverne, Seychellerne og Mauritius. Zanzibar byder på en myriade af øer med kridhvide strande langs Det Indiske Ocean. Øen er desuden rig på kulturoplevelser og historiske seværdigheder. Det er også på Zanzibar vores gæster vælger at feriere efter en safari i Kenya eller Tanzania.
Læs mere om Zanzibar her.

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7