Alila Kothaifaru Maldives

På Alila bliver drømme til virkelighed

Det 5-stjernede resort Alila Kothaifaru Maldives ligger i den fredelige og uspolerede Raa Atoll – en skjult perle på Maldiverne, hvor drømme bliver til virkelighed.

De luksuriøse Beach villaer strækker sig langs den smukke strand med det pulverfine sand, og Water villaerne spejler sig i det azurblå hav. Alle designet til at give jer en uforglemmelig oplevelse af paradis. Her vågner I op til lyden af blide bølger og skønne solopgange eller slutter dagen med uforglemmelige solnedgange, der maler smukke farver på himlen og de hvide strande.

Delfiner, kajak eller wellness?

Lad jer forkæle med en afslappende dag i Spa Alila, hvor eksperter står klar til at give jer en skræddersyet wellnessoplevelse, besøg de lokale, sejl ud til delfiner, deltag i kokkeskole eller vælg at udforske havet med et spændende udvalg af vandsportsaktiviteter, der omfatter alt fra snorkling i det farverige koralrev til dybhavsfiskeri.

Slap af ved infinity poolen og fordyb jer i den betagende udsigt over horisonten. Nyd en romantisk middag for to på en sandbanke eller dyrk yoga på stranden for at finde indre ro og balance.

Fisk, umami, cocktails og privat sandbanke

Alila Kothaifaru Maldives byder også på en gastronomisk rejse med flere restauranter og barer. Nyd kulinariske lækkerier fra hele verden, mens I nipper til jeres favoritcocktail og lader jer forkæle af den varme ø-atmosfære.

Ønsker I særlig forkælelse tilbyder resortet et væld af muligheder. Vi kan fx varmt anbefale The Shack - resortets private sandbanke, hvor I kan booke et 4-timers ophold med picnic eller privat kok om aftenen.

Villaer designet i ét med naturen

De 44 Beach villaer på 202 m2 og de 36 Water villaer på 125 m2 har alle terrasse og privat pool. Indretningen er luksuriøs og i afdæmpede farver.

Alle villaer har gratis Wi-Fi, 24-timers service, Espresso maskine, te-faciliteter, lækre toiletartikler, TV, minibar m.m. Beach villaerne har separat soveværelse.

Umami Restaurant på Alila Kothaifaru Maldives, Maldiverne

Raa atollens unikke koralrev og dyreliv

Havet omkring Alila Kothaifaru Maldives byder på fascinerende oplevelser.

Se majestætiske djævlerokker, legende delfiner, hajer, yndefulde rokker og fortryllende skildpadder. En kort sejlads bringer dykkere til uberørte rev med farverige koraller og fantastiske forhold til såkaldte Thila-dyk.

Bæredygtigt resort

Resortet er skabt med fokus på bæredygtighed. 70 % af øens oprindelige natur er bevaret, og her er bl.a. solcelleanlæg og vandrensningsanlæg.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo