Amilla Maldives Resort & Residences

"Your Island Home" på Maldiverne

Allerede ved indflyvningen til Amilla Maldives Resort & Residences på Maldiverne, fornemmer I noget helt specielt er i vente. Udsigten til den smukke ø med det azurblåt hav, kridhvide strande og uberørte natur er ganske enkelt tryllebindende. I er ankommet til paradis.

Amilla Maldives Resort & Residences, medlem af Small Luxury Hotel of the World, ligger i den gudesmukke Baa-atol - en blandt 26 naturlige atoller i hele det Maldiviske ørige. Her får man en ø med en fantastisk vegetation og uberørt beplantning.

Resortets vision er meget enkel ”Your Island Home” betyder, at man ikke går så meget op i hvor trendy tingene skal være, men mere at tilføre følelsen af livsstil, afslappethed og nærvær i de smukke, luksuriøse omgivelser.

Manta rays, hvalhajer og et fantastisk husrev

Søger man uforglemmelige oplevelser i og under havoverfladen, bliver man virkelig forkælet med bl.a. et af Maldivernes smukkeste husrev.

Baa-atollen figurerer desuden på listen over UNESCO Biosphere World Reserve.

Det betyder, at man ved Hanifaru Bay, som er beliggende en kort sejlads fra resortet, kan opleve de majestætiske manta rays og til dels hvalhajer, især i perioden maj-november, hvor masser af plankton samles og dermed giver rig ernæring til de store fisk.

Vidunderlige poolvillaer

De 59 store pool villaer byder på et afslappet, lyst og smagfuldt design. Reef Water Pool Villaerne ligger direkte ud til husrevet og inviterer til fantastisk snorkling på nærmeste hold.

De 1- og 2-værelses Beach Villaer har endnu større pools og direkte adgang til den smukke strand med det fineste og blødeste sand. Vil man se det hele lidt fra oven kan I vælge en Treetop Pool Villa, der er placeret godt 12 meter over havets overflade!

Er man en større gruppe eller måske en stor familie på tværs af generationer, som ønsker at være sammen er der masser af plads i de store Residences med 4, 6 eller 8 værelser!

Uanset hvilken villatype I vælger, vil jeres private butler sørge for en upåklagelig service.

Nyd "wellness your way" retter under ferien på Amilla Maldives Resort & Residences på Maldiverne

Ved hver villa er der stillet personlige cykler til rådighed, så I har rig mulighed for at udforske øen, hvor ca. 1/3 af øen fortsat er uberørt.

Uforglemmelige kulinariske nydelser

På det kulinariske plan bliver man virkelig forkælet med Dine Around Inclusive. De syv restauranter, som varierer fra japansk fusionskøkken, lækre indiske retter og fisk og skaldyr til hjemmelavet italiensk pasta, velsmagende vegetarretter og sprøde pizzaer. Og grøntsagerne? De kommer naturligvis alle fra den økologiske have.

Resortets tre barer byder desuden på de fineste vine, sofistikerede cocktails og et stort udbud af spiritusmærker og forskellige gin, hvoraf mange er tilsat ingredienser dyrket på øen.

Der er virkelig lækker all inclusive i vente for både voksne og børn på Amilla Maldives Resort & Residences.

Jungle fitness, SUP eller spa?

For de mere aktive er der fitnesscenter, tennis, boldbane, diverse vandsportsaktiviteter, som stand-up paddle m.m.

Amilla Maldives Resort & Residences, Maldiverne

Prøv også den nye Jungle Gym, hvor I holder jer i form på en anderledes og oplevelsesrig måde, alt imens I er omgivet af tæt vegetation.

For mere afslappende aktiviteter kan vi varmt anbefale en privat yoga time eller selvforkælelsen i Javu Spa.

Derfor bør I vælge Amilla Maldives

Amilla Maldives Resort & Residences er en eksklusiv paradisisk oplevelse. Her får I udsøgt service, guddommelige strande og et pragtfuldt husrev. Resortet er velegnet for både par og familier.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo