Baros er et romantisk gemmested i Det Indiske Ocean

Omgivet af betagende, hvide sandstrande og en smuk korallagune ligger det billedskønne resort, Baros. Dette luksusresort er på 3. år i træk kåret til det mest romantiske i Det Indiske Ocean ved World Travel Award.

En helt særlig atmosfære

Eventyr starter med en skøn sejltur fra Male. Efter en halv time i en solnegang og vind i håret, får I det første glimt af magiske Baros ved den nordlige Male-atol. Der går ikke mange sekunder fra, at I sætter fødderne på land til I har en velkomstdrink i hånden i idylliske omgivelser. Den unikke, harmoniske atmosfære, som kendetegner Baros og Maldiverne er ikke til at tage fejl af.

En dag i paradis

Skal dagen stå på dykning i det smukke koralrev, en romantisk og luksuriøs yacht-cruise, eventyr i en gennemsigtig kajak, delfinsafari – eller ganske enkelt afslapning i resortets smukke omgivelser? Her er det kun fantasien der sætter grænser, og hvorfor nøjes – når man kan forkæle sig selv med en elegant kombination af det hele?

Baros råder over udsøgt gastronomi

Maden på Baros er i sig selv en oplevelse uanset om den nydes på en af resortets tre udsøgte restauranter eller i private, romantiske omgivelser. Hvorfor ikke nyde en champagnemorgenmad på en sandbanke, en frokost på en luksusyacht, en candle light dinner på en platform ude midt på havet eller en skræddersyet middagsoplevelse som I helt selv har designet? Igen er det kun fantasien der sætter grænser, og det imødekommende personale vil gøre alt for at opfylde jeres ønsker.

Water Villa på Baros, Maldiverne
Book en båd og romantisk middag på The Sarojin, Khao Lak, Thailand
Solnedgang set fra en Water Pool Villa på Baros, Maldiverne
Beach Villa med pool på Baros, Maldiverne

Indkvartering på Baros

De 75 udsøgte villaer i elegant design er bygget i naturmaterialer, som får resortet til at fremstå i perfekt harmoni med naturen. Vælg imellem smukke strandvillaer på den elfenbenshvide sandstrand, eller forkæl jer selv med en forfriskende dukkert i din egne private pool i en af de smukke pool villaer.

Rejseforslag til dette resort:

Christina Seifert. Rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean & Thailand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52

Cecilie Nørgaard Larsen, Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Cecilie Nørgaard Larsen
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Australien & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 06


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo