Et romantisk gemmested i Det Indiske Ocean

Omkranset af blændende hvide sandstrande og en magisk koral lagune ligger det billedskønne resort, Baros, som 3 år i træk er kåret til det mest romantiske resort i Det Indiske Ocean ved World Travel Award.

En helt særlig atmosfære

Jeres eventyr starter med en scenisk sejltur fra Male, og allerede efter 30 minutter med smukke azurblå nuancer, solnegang og vind i håret - kan I nyde det første glimt af billedskønne Baros i den nordlige Male-atol! I hopper i land til en velkomstdrink, og mærker hurtigt den særlige og mindeværdige atmosfære, som kendetegner Baros og Maldiverne.

En dag i paradis

Skal dagen stå på dykning i det smukke koralrev, en romantisk og luksuriøs yacht-cruise, eventyr i en gennemsigtig kajak, delfinsafari – eller ganske enkelt afslapning i resortets smukke omgivelser? Her er det kun fantasien der sætter grænser, og hvorfor nøjes – når man kan forkæle sig selv med en elegant kombination af det hele?

Indkvartering

De 75 udsøgte villaer i elegant design, er bygget i naturmaterialer som får resortet til at stå i perfekt harmoni med naturen. Vælg imellem smukke strandvillaer på den elfenbenshvide sandstrand, eller forkæl jer selv med en forfriskende dukkert i din egne private pool i en af de smukke pool villaer.

Baros Maldives_Water Villa_Deck_Baros_Maldiverne_Det_Indiske_Ocean
Skriv i felt Billedtekst
Baros Maldives_Water Pool Villa Twilight_Baros_Maldiverne_Det_Indiske_Ocean
Baros Maldives_Baros Suite_Baros_Maldiverne_Det_Indiske_Ocean
Christina

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge