Baros er et romantisk gemmested i Det Indiske Ocean

Omgivet af betagende, hvide sandstrande og en smuk korallagune ligger det billedskønne resort, Baros. Dette luksusresort er på 3. år i træk kåret til det mest romantiske i Det Indiske Ocean ved World Travel Award.

En helt særlig atmosfære

Eventyr starter med en skøn sejltur fra Male. Efter en halv time i en solnegang og vind i håret, får I det første glimt af magiske Baros ved den nordlige Male-atol. Der går ikke mange sekunder fra, at I sætter fødderne på land til I har en velkomstdrink i hånden i idylliske omgivelser. Den unikke, harmoniske atmosfære, som kendetegner Baros og Maldiverne er ikke til at tage fejl af.

En dag i paradis

Skal dagen stå på dykning i det smukke koralrev, en romantisk og luksuriøs yacht-cruise, eventyr i en gennemsigtig kajak, delfinsafari – eller ganske enkelt afslapning i resortets smukke omgivelser? Her er det kun fantasien der sætter grænser, og hvorfor nøjes – når man kan forkæle sig selv med en elegant kombination af det hele?

Baros Maldives_Water Villa_Deck_Baros_Maldiverne_Det_Indiske_Ocean
Skriv i felt Billedtekst
Baros Maldives_Water Pool Villa Twilight_Baros_Maldiverne_Det_Indiske_Ocean
Baros Maldives_Baros Suite_Baros_Maldiverne_Det_Indiske_Ocean

Rejseforslag til dette resort:

Christina Seifert

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7