COMO Maalifushi

Luksuriøst og uberørt hideaway på Maldiverne

COMO Maalifushi på Maldiverne er indbegrebet af ferie i paradis. Den lille Thaa-atol ligger afsides og fredeligt i Det Indiske Ocean med kridhvide strande, hvor det silkebløde sand står i skarp kontrast til det krystalklare vand og de frodige grønne omgivelser.

Vægter I luksus, sublim service, smukt design, gastronomi og forkælelse i særklasse er det her, I skal bo.

COMO Maalifushi er for krop og sjæl

Det er afslapning på højeste plan med et personale, der hele tiden sørger for I er i fokus – uden på nogen måde at være anmassende.

Her er rig mulighed for at opnå harmoni i krop, hjerte og sind ud fra den holistiske Shambhala-filosofi. Den indre ro skabes i resortets spa og wellness, hvor de velduftende og nærende olier fra massørens kyndige hænder forenes med den milde brise fra havet.

Harmonien finder I også i restauranten COMO Shambhala Kitchen, hvor kulinariske retter trylles frem af organiske råvarer, som er rige på vitaminer og mineraler.

Beach Villa på COMO Maalifushi, Maldiverne
Nyd lækre cocktails og kanapéer på COMO Maalifushi, Maldiverne

Derfor bør I vælge COMO Maalifushi

Her bringes hav, sand og himmel sammen i et kaleidoskop af de klareste farver. Barfodsluksus trives side om side med det nære, og i de smagfuldt indrettede suiter og villaer går design og komfort hånd i hånd.

Intet bryder øjet for den imponerende solnedgang - her er virkelig højt til ”loftet” og langt til nærmeste nabo.

COMO Maalifushi kan varmt anbefales til både par, familier og generationsrejser.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7