Conrad Maldives Rangali Island

Prisvindende luksusresort på Maldiverne

Omkranset af blændende hvide sandstrande, svajende palmer og det Indiske Ocean ligger det billedskønne resort, Conrad Maldives Rangali Island på Maldiverne, og venter på jer.

I vil hurtigt få en klar fornemmelse af at det ikke et tilfælde, at resortet er på lister som ”The World’s 10 Best Beach Hotels” og ”Conde Nast Traveler’s Best 100 Hotels in the World”.

Vidunderlig atmosfære på Conrad Maldives

Jeres eventyr starter med en scenisk tur i vandfly, hvor I kan nyde det billedskønne syn af Maldivernes små paradisøer, som smelter sammen med de smukke koralrev og azurblå havvand.

Efter 30 minutter får I det første glimt af Conrad. Snart lander I til en velkomstdrink og den særlige atmosfære som kendetegner resortet. Og Maldiverne.

Tre unikke resorts på to øer

Helt unikt tilbyder Conrad tre forskellige resort-oplevelser fordelt på to øer, der er forbundet af en 700 meter lang gangbro. Er I på jagt efter et fredfyldt, romantisk gemmested, er lille Rangali Island lige noget for jer. Er I derimod på jagt efter en aktiv familie ferie, kan I krydse gangbroen, hvorefter I befinder jer på den livlige hovedø. Sidst, men ikke mindst byder resortet på enestående spa-oplevelser i Water Villa-området, som bør opleves.

5+ stjernet dykning

Direkte citeret fra en af vores egne Maldiverne-eksperter: ”Husrevet er noget af det ypperste, hvis ikke det allerbedste på Maldiverne. Vi snorklede med stimer af fisk, en havskildpadde og lå på kanten af revet og kiggede ned i dybet. Delfiner svømmede ude foran vores Water Villa hver eftermiddag, og om aftenen lå der en stor rokke og ”førte sig frem” mens den cirklede fra den ene side af gangbroen til den anden.

Gastronomi under havets overflade

Med hele 11 restauranter bliver dagens valg af middag det absolut hårdeste. Men én ting er sikkert; den berømte ”Ithaa” undervands-restaurant bør prøves mindst én gang. Fem meter under havets overflade, omgivet af eksotiske fisk og gourmetmad i verdensklasse, står I overfor en restaurant-oplevelse I sent vil glemme. Vælg bl.a. imellem 101 forskellige oste i vinbaren eller kig forbi vinkælderen, hvor Conrads imponerende samling af over 20.000 flasker byder på alt fra sjældne vintages til nye, smagfulde opdagelser nøje udvalgt efter dagens menu.

Ithaa Underwater Restaurant, Conrad Maldives Rangali Island, Maldiverne
Tosomhed på sandbanke, Conrad Maldives Rangali Island, Maldiverne
Spaen på Conrad Maldives Rangali Island, Maldiverne
Superior Water Villa, Conrad Maldives Rangali Island, Maldiverne

Faciliteter og aktiviteter

På Conad Maldives Rangali Island finder I mange morsomme aktiviteter, der gør resortet oplagt for både par og familier. I kan bl.a. nyde dykning i topklasse, snorkling med hvalhajer, romantiske bådture, fodring af djævlerokker, delfin-safari, aktionsfyldte vandaktiviteter, udsøgte spa-oplevelser – eller ganske enkelt luksuriøs afslapning i himmelske omgivelser. Når I slår øjnene op til en dag på Conrad, er det kun fantasien der sætter grænser.

Indkvarteringen på Conrad Maldives Rangali Island

Med Conrads brede udvalg af luksuriøse villaer, findes der helt uden tvivl en indkvartering der passer til netop jer.

I kan vælge mellem romantiske Water Villa på Rangali Island, en Beach Villa blandt frodig, tropisk beplantning på hovedøen eller en eksklusiv Over Water Villa i Spa-området.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Sydøstasien & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Christina Seifert. Rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo