Constance Moofushi

Bountyø med fantastiske snorkelmuligheder

Efter kun 30 minutter med vandfly, lander I ved Constance Moofushi på Maldiverne. Velkommen til barfodsluksus i paradis!

Et imponerende husrev

Sand og vand er det, der kendetegner Constance Moofushi. Hvad enten I bor i en Beach-, Sand-eller Water Villa, har I udsigt til det smukke Indiske Ocean og kun få skridt til en fascinerende undervandsverden.

Resortet ligger nemlig ved et imponerende husrev, så I kan snorkle blandt farverige fisk og koraller direkte fra stranden. I kan selvfølgelig også bare dase på det hvide sand i skyggen af en svajende palme, hvis I foretrækker at blive på land.

All inclusive når det er bedst

Et af de helt særlige kendetegn ved resortet er Manta restauranten, der bogstavelig talt ligger på stranden.

Gulvet af sand danner en solid bund for de herlige madoplevelser der venter jer ved de fem live cooking stations, hvor resortets kokke står klar til at forvandle friske råvarer til velsmagende måltider.

Se rejseforslag

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7