FAIRMONT MALDIVES SIRRU FEN FUSHI

Velkommen til paradis på Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi er et luksuriøst resort med 120 villaer fordelt på vand, land og i telt. Resortet ligger i den smukke, uspolerede Shaviyani Atoll cirka 55 minutter med vandflyver fra Male. Resortet befinder sig på den nordlige del af øen Gaakoshinbi, som har en af de største laguner i hele Maldiverne. Et centralt element på denne sofistikerede og fredfyldte tropeø er den 200 meter lange swimmingpool, der forbinder strandbaren Onu Onu på vestkysten til wellness-klinikken Willow Stream Spa i øst.

Sirru Fen Fushi har alt til den ultimative luksusferie

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi er meget mere end blot et 5-stjernet resort. Der er tale om et magisk sted, hvor tiden stopper, og bekymringer fordufter. Det eneste på din to-do liste er afslapning. Uanset om du søger en afsides, romantisk ferie eller en uforglemmelig familieferie, tilbyder Fairmont Maldiverne Sirru Fen Fushi den perfekte ramme for en magisk oplevelse. Det bliver ikke bedre.

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7