GRAND PARK KODHIPPARU

På Grand Park Kodhipparu er I tættere på himlen

Omkranset af hvide sandstrande, azurblå nuancer og en billedskøn koral-lagune ligger det eksotiske ø-paradis Grand Park Kodhipparu og venter på jer.

De exceptionelle, smukke omgivelser og det nærmest uendelige Indiske Ocean vil hurtigt få det til at føles som om I er havnet midt i en sofistikeret udgave af ”Castaway” eller ”The Blue Lagoon”.

Ankomst til Kodhipparu

Jeres rejse starter med en scenisk sejltur fra Male.

Allerede efter 20 minutter med smukke azurblå nuancer, solnegang og vind i håret kan I nyde det første glimt af det billedskønne resort på den nordlige Male-Atoll. I hopper i land til en velkomstdrink og et kølende håndklæde, mens I hurtigt mærker den afslappede og tilbagelænede atmosfære, som kendetegner Grand Park Kodhipparu og Maldiverne.

Efter en forfriskende svømmetur i havet eller jeres private pool er I som født på ny.

Christina Seifert

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7