Hard Rock Hotel Maldives

Et fantastisk sted på Maldiverne

En tur til Hard Rock Hotel Maldives er sød musik i hele familiens ører. Med en naturskøn beliggenhed i Emboodhoo-lagunen og en lang række af oplevelsestilbud - til lands såvel som til vands - er resortet den perfekte rejsedestination for familier såvel som det forelskede par.

En varm velkomst og vidunderlige omgivelser

Når I ankommer i lufthavnen på Maldiverne, bliver I mødt af hotellets repræsentanter, der sørger for at sejle jer til øen og herefter check-in. Når I er klar, får I adgang til jeres suite, lejlighed eller strandvilla, der er indrettet med inspiration fra lokal kultur og med moderne design-features, der omfavner den smukke natur.

Alle værelser ligger et par barfodede skridt fra det klare hav, hvor I kan køle jer ned og snorkle langs det syv km lange koralrev - måske er I heldige, at en delfinfamilie slutter sig til svømmeturen.

Poolen på Hard Rock Hotel Maldives, Maldiverne
Receptionen på Hard Rock Hotel Maldives, Maldiverne
Platinum Over Water Villa med pool på Hard Rock Hotel Maldives, Maldiverne
Nyd solnedgang fra loungen i receptionen på Hard Rock Hotel Maldives, Maldiverne
Christina Seifert

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7