Heritance Aarah

5-stjernet HERITANCE AARAH RESORT & SPA med PREMIUM All inklusive

5* Heritance Aarah Resort & Spa åbnede i marts 2019 og ligger i den smukke Raa-atoll på Maldiverne, nordvest for Malé. Øen nås let med en betagende transfer med vandflyver på 40 minutter. Øen oser af udsøgt klasse og ekstraordinær komfort, hvilket resortets 5 stjerner vidner om. Der er i alt 150 værelser på resortet, der ligger både på land og over vand. Værelserne kan rumme mellem 1-6 personer og er mellem 88-316 kvm.

MASSER AF AKTIVITETER FOR BÅDE VOKSNE OG BØRN

Resortet råder over et meget flot wellness- spaområde. Herudover tilbyder resortet mange faciliteter såsom 6 restauranter, 5 barer, pool, liggestole, solterrasse, et vandsportscenter (herunder dykning og snorkling), overvands-spa, sauna, dampbad, stort udflugtsprogram & børneklub med legeplads osv.

PRISVINDENDE ALL INCLUSIVE GASTRONOMI

Heritance Aarah Resort & Spa er et all inclusive resort, hvor det gastronomiske niveau er meget højt. Resortet råder bland andet over flere af de prisvindende restauranter på Maldiverne.

PARFERIE

Rejs to personer i perioden 11. januar til 31. marts 2022 fra kr. 39.500 pr. person for 7 nætter i Beach Villa med opgradering til Ocean Villa.

Christina Siefert

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 31 51 29 80


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7