Soneva Fushi

Barfodsluksus i himmelske omgivelser

Soneva Fushi, et idyllisk ø-paradis på Maldiverne, omkranset af vild og frodig jungle, krystalblåt hav og lange elfenbenshvide, sandstrande. Det er ikke tilfældigt, at Soneva Fushi er erklæret ”UNESCO World Biosphere Reserve” og har fået tildelt ikke mindre end 25 beundringsværdige priser siden 2011.

"No news, no shoes" på Soneva Fushi
Det lækre sand indbyder til barfodslivet i exceptionelle omgivelser. Så snart I ankommer vil i hurtigt blive mødt af mottoet ”no news, no shoes”. Bare tæer bliver naturligt jeres faste fodbeklædning. Der findes ikke en bedre måde at nyde den sofistikerede Robinson Crusoe-stemning, der kendetegner det prisvindende luksusresort end med bare fødder.

Paradis for livsnydere
På Soneva Fushi oplever I den udsøgte luksus, at falde i søvn til den beroligende lyd af bølger og at vågne til den idylliske lyd af fuglekvidren. Efter en forfriskende morgendukkert blandt havskildpadder og farvestrålende fisk, er det kun fantasien der sætter grænser. Skal dagen byde på udsøgt dykning, romantiske gåture, en bådtur i følgeskab med delfiner eller ganske enkelt afslapning og kvalitetstid i resortets smukke omgivelser?

Spa-menuen

Efter en dag fyldt med eventyr eller afslapning i resortets elegante omgivelser er det tid til et af dagens sværeste valg. Vælg bl.a. imellem: Jetlag-recovery, Hot Stone Massage, Indian Head eller Island Kaashi Scrub på resortets skønne spa-klinik.

En aften på Soneva Fushi
Når solen går ned over det azurblå hav, kan I læne jer tilbage og nyde de smukke farver med en cocktail eller forkæle jer selv med en romantisk sunset cruise, mens delfinerne leger omkring jer.

Private Reserve Villa på Soneva Fushi på Maldiverne
Soneva Fushi på Maldiverne
Shades of Green - restaurant på Soneva Fushi, Maldiverne
Nyd en middag på stranden på Soneva Fushi på Maldiverne
Fresh in The Garden - restaurant og køkkenhaven på Soneva Fushi, Maldiverne

Hvis I endnu ikke er mætte på oplevelser, kan I slutte dagen af med en aftendukkert eller en klassisk film under stjernerne, inden I veltilfredse hopper under dynerne

En nat under stjernerne
Efter en betagende sejltur bliver I sat af på jeres egen private bounty-ø, hvor I har god tid til at snorkle og nyde de smukke indtryk, inden solen går ned i den fjerne horisont. Efter en udsøgt middag over bål og champagne under den svimlende stjernehimmel, lægger I jer til at sove i jeres luksustelt med udsigt til selvlysende planton, og månen der spejler sig i havet. Dette er et af de særlige øjeblikke, I vil huske og tage med jer resten af livet.

Gastronomi
Maden på Soneva Fushi er i sig selv en oplevelse, uanset om den nydes på en af resortets udsøgte restauranter eller i private, romantiske omgivelser. Privat solopgangs morgenmad på stranden, privat ø-picnic, en fuldført ”Castaway” oplevelse, middag under stjernerne eller privat barbecuefest på stranden. Valget er jeres. Det venlige personale vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker.

INDKVARTERING PÅ SONEVA FUSHI

De store veldesignede villaer er skabt af naturlige kvalitetsmaterialer som træ og sten, hvilket får alt til at stå i perfekt harmoni med havet og den omkringliggende jungle. Den sofistikerede stil og altoverskyggende sans for detaljer vil skinne igennem under hele jeres ophold. Også når det gælder personlig service og superb gastronomi.

REJSEFORSLAG PÅ DETTE HOTEL

Christina Seifert. Rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean & Thailand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52

Cecilie Nørgaard Larsen, Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Cecilie Nørgaard Larsen
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Australien & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 06


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo