The Residence Falhumaafushi

En romantisk oase med All Inclusive på Maldiverne

Det 5-stjernede The Residence Maldives at Falhumaafushi ligger i den uberørte atol Gaafu Alifu omkranset af et unikt hus rev, der giver fabelagtige snorkeloplevelser i verdensklasse. Her får I noget af det bedste af det uberørte Maldiverne, hvor silkebløde sandstrande inviterer til afslapning for livsnydere, og hvor øens tætte vegetation kan udforskes til fods eller på cykel.

Søger I privatliv og ro er denne romantiske oase det ideelle sted at skabe vidunderlige minder sammen. Her kan I nyde delikat tapas og velsmagende cocktails i The Beach Bar, slentre langs den silkebløde strandkant alt imens I nyder solnedgangens gyldne farver eller cykle over til søsterresortet The Residence Maldives at Dhigurah for at smage på det kantonesiske køkken eller en af de fem andre restauranter.

Spa by Clarins byder på behandlinger for par, og I kan bestille private dykkerture eller en Robinson Crusoe oplevelse, hvor I bliver opvartet med gastronomiske smagsoplevelser på en øde ø.

Romantisk middag på stranden på The Residence Maldives at Falhumaafushi, Maldiverne

Bo med direkte adgang til strand eller havet

De 94 villaer er smagfuldt indrettet med alle moderne faciliteter. Vælg en Water Villa, hvor I vågner op til lyden af bølger eller en Beach Villa, hvor der direkte adgang til strand, pudderfint sand og azurblå hav. Ønsker I flere faciliteter kan I naturligvis vælge en villa med egen pool.

Villaerne findes i størrelser fra 138 m2 til 282 m2, og alle indeholder som minimum Nespresso maskine, minibar, badekåber og slippers, air-condition, gratis wi-fi, toiletartikler m.m.

Restauranter på Falhumaafushi

The Dining Room: Uovertruffen udsigt og lækre retter, der strækker sig fra à la carte morgenmad og lette frokostretter til fusionskøkken om aftenen.

The Falhumaa: Ligger på pæle i vandet for enden af en 230 meter lang gangbro. Her kan I glæde jer til kulinariske madoplevelser og skønne vine. Nyd afternoon tea om eftermiddagen og lækre cocktails om aftenen.

The Beach Bar: Ligger ved siden af poolen. Lette frokostretter om dagen og tapas og velsmagende drinks om aftenen.

Falhumaafushi har desuden The Library Bar, hvor det er muligt at slappe af med en god bog, skalspil, billiard, cocktails og snacks.

Ønsker I variation hopper I blot op på jeres cykel og udforsker de seks restauranter på søsterresortet Dhigurah.

Derfor anbefaler vi The Residence Maldives

I har fuld adgang til to fantastiske resorts, unikke madoplevelser og flere aktivitetsmuligheder - fra yoga, windsurfing og øhop til snorkling, dykning, windsurfing og bådture med solnedgang og dansende delfiner. The Residence Maldives er det perfekte retreat for par.

 

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo