Hvis paradis fandtes på jorden, ville Mauritius være stedet

Således sagde Ernest Hemingway om Mauritius. Og tropeøen ud for Afrikas kyst er da også et bekendtskab du vil huske for sin livsglade befolkningscocktail af indere, afrikanere, kinesere, europæere og kreoler. På øen finder du brede sandstrande, smukke koralrev, grønne bakker, udslukte vulkaner samt kokos- og sukkerplantager.

Tropeøen med masser af kultur

Charmerende plantageejendomme i kolonistil pynter overalt på øen sammen med mere ydmyge og farveglade huse i eksotisk blomsterflor. Mauritius er en ren tropeferieø i Det Indiske Ocean med et skyhøjt serviceniveau og mange oplevelser i vente. Specielt golf- og vandsport. Hvis ikke du er glad, når du tager afsted, bliver du det på Mauritius.

Destinationen for ægte livsnydere

Det blå hav og fascinerende koralrev omkranser Mauritius' brede strande. Kysten ændrer sig hele tiden med de mange blå farver, hvide sandstrande og betagende laguner. Den indre del af Mauritius er frodigt med bjerge, floder, udslukte vulkaner, grønne  sukkerrørsplantager og mange klukkende vandløb.

Velegnet til både familier og par

De mange flotte strande, fantastiske golfbaner og varierede landskab gør Mauritius til et velegnet feriemål for børnefamilen, par eller bryllupsrejsende. Hertil kommer et behageligt klima, en inspirerende madkultur og et venligt lokalsamfund.

Find din drømmeferie til Mauritius hos os

Mauritius er en perfekt destination for livsnydere der ønsker at opleve en af verdens luksusoaser. Finder du ikke det du søger, så kontakt os. Vi samarbejder med mange andre resorts, og vi er sikker på, at vi kan tilbyde dig netop din drøm af en eksotisk ferie. Vidste du, at man nemt kan kombinere Mauritius med et besøg til fastlandet af Afrika?

Klimaet på Mauritius

Kan besøges året rundt og har behageligt klima. Har to årstider med sommer og vinter. Sommeren går fra december til april, hvor der er omkring 25-30 grader. Mauritius oplever mest nedbør i månederne fra januar til marts. Vinteren forløber fra maj til november, hvor temperaturen er omkring 23-25 grader. Der kan være lidt køligere om aftenen.

Gæsteindlæg:

Birgit og Søren på Mauritius

- Birgit

Kæmpe tak for en fantastisk rejser – alt var bare super lækkert. Lige fra afhentningen på privat adressen – BC på 380ér – til et fantastisk ophold på Saint Maurice. […]

Læs mere…

Pia Holm. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Pia Østergaard Holm
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Mellemøsten & Caribien
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7