CONSTANCE BELLE MARE PLAGE

Constance Belle Mare Plage for livsnydere

Det stilfulde, luksuriøse Constance Belle Mare Plage har en atmosfære fyldt med liv og hygge, som med det samme får jer til at føle jer hjemme. Uanset om I vælger hotellets Prestige Room eller en Pool Villa, så har I de perfekte rammer for en tropiske getaway.

I træder ud i silkeblødt, hvidt sand til udsigten til den turkisblå lagune, og kan glæde jer til to kilometer perfekt sandstrand på Mauritius' østkyst. Constance Belle Mare Plage forener den tropisk vibe med smagfulde indretning, tilsat en let brise fra det Indiske Ocean.

En dag på Constance Belle Mare Plage

Søger I den ultimative afslapning eller er klar på sjove aktiviteter, så kan Constance Belle Mare Plage imødekomme alle jeres ønsker. Forkæl jer selv i hotellets spa eller slap af til lyden af bølgerne på stranden. Det siges, at en ferie på Mauritius ikke er komplet før man har dykket i det i det Indiske Ocean – men foretrækker I at blive på land, så kan I udfordre jer selv på hotellets to golfbaner Legends og Links.

Som livsnyder kan man læne sig tilbage og lade Constance Belle Mara Plage imponere med sine muligheder, hvor hele familien kan være med.

Alle vinelskere bør besøge den elegante restaurant Blue Penny Cellar, som huser mere end 40.000 vinflasker fra over 1.200 vingårde verden over – og som helt sikkert kan overraske selv den kræsne feinschmecker.

Constance Belle Mare Plage, Mauritius

Værelser, suiter og villa på Belle Mare Plage

Constance Belle Mare Plage har 104 prestige værelser, 155 suiter, 18 villaer samt en Presidential villa på 852 m2. Det lyder stort, men de mange mindre bygninger er fordelt om fire pools, så der er sjældent trængsel.

De elegante værelser/suiter er smagfuldt indrettet. Alle har møbleret balkon eller terrasse, aircondition, WiFi, minibar, TV, te- og kaffe faciliteter, 24-timers roomservice m.m.

  • Prestige Room: 45 m2 med havudsigt eller direkte ud til stranden.
  • Junior Suite: 68 m2 med havudsigt eller direkte ud til stranden.
  • Deluxe Suite: 96 m2 med havudsigt. Separat stue med spiseplads, opredning og ekstra badeværelse.
  • Garden eller Beach Pool Villa: 375-525 m2 i 2 etager med 2-3 soveværelser med hver sit badeværelse. Egen pool, separat stue, spisestue samt personlig villa Master Service.
  • Presidential Villa: 978 m2 direkte ud til stranden. 5 soveværelser med hver sit badeværelse. Gæstetoilet, 2 stuer, spisestue med fuldt udstyret køkken, 2 terrasse ud til hver sin opvarmede pool m.m. Personlig Villa Master Service. Plads til den store familie eller vennekreds.
Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7