Constance C Mauritius

Constance C Mauritius – Velkommen til naturens legeplads  

På C Mauritius kan I slippe voksenlivets bekymringer og give jeres indre barn fri leg.

C Mauritius indrammer den smukke natur og lokale kultur, som tilsammen skaber de perfekte rammer for et naturlig rolig atmosfære - uden at gå ned på luksus.

C Mauritius – oplev livet ved havet

Nyd morgenkaffen til solopgangen fra jeres egen private terrasse eller altan. Alle værelser har en lokal og autentisk inspireret indretning, som skaber de hyggeligste rammer for dit ophold.

Udforsk hotellets restauranter og barer, eller nyd en af de mange gode vine på stranden. Tag på vandretur i Mauritius smukke landskab, udforsk havets bølger med kite surfing eller nyd solen, den smukke strand og musikken om aftenen.

Poolen på Constance C Mauritius

Clubhouse, trekking og spa

Constance C Mauritius er det perfekte sted for aktive. Resortet tilbyder et væld af gratis faciliteter, såsom: kajakker, stand up paddle, windsurfing, volleyball, trampolin - på vandet, vel og mærke, strand fodbold, sandslots konkurrence, skattejagt og meget andet.

Hver onsdag kl. 8.00 er der afgang til Le Pouce-bjerget. Transporten dertil sørger resortet for, trekking turen til toppen må I dog selv klare. I får en rygsæk med vand, snacks, frugt og juice med til turen. I er retur ca. 13.00, så I kan nå frokost og en svømmetur i havet eller afslapning omkring poolen.

C Spa tilbyder massage, ansigthsbehandlinger, body wrap eller scrub. I kan dyrke yoga, deltage gratis i et ryg- og glutes time eller gå i fitness centret.

Drinks og snacks på Constance C Mauritius
Prestige værelse, Constance C Mauritius
Bar på Constance C Mauritius
Constance C Mauritius
Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7