CONSTANCE C Mauritius

Constance C Mauritius – Velkommen til naturens legeplads  

På C Mauritius kan du slippe voksenlivets bekymringer og give dit indre barn fri leg.

C Mauritius indrammer den smukke natur og lokale kultur, som tilsammen skaber de perfekte rammer for et naturlig rolig atmosfære - uden at gå ned på luksus.

 

C Mauritius – oplev livet ved havet.

Nyd din morgenkaffe til solopgangen fra din egen private terrasse eller altan. Alle værelser har en lokal og autentisk inspireret indretning, som skaber de hyggeligste rammer for dit ophold.

Hvad end du længes efter kan C Mauritius med sit all-inclusive imødekomme hvert et ønske. Udforsk hotellets restauranter og barer, eller nyd en af de mange gode vine på stranden.

Derudover så er hotellet kendt for sine mange spændende aktiviteter. Tag på vandretur i Mauritius smukke landskab, udforsk havets bølger med kite surfing eller nyd solen og musikken på stranden.

c-mauritius-swing-2020-01
c-mauritius-palmar-cn-2018-lifestyle-34
c-mauritius-2020-tl-the-spot-02
c-mauritius-2020-tl-c-spa-04
Smuk strand på Mauritius

REJSEFORSLAG PÅ DETTE HOTEL

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7