ONE&ONLY LE SAINT GÉRAN

Oplev Le Saint Géran

Det luksuriøse One&Only Le Saint Géran er klar til at byde jer velkommen til en helt ny verden af forkælelse og skønhed. Glæd jer til at opleve det eventyrlige resort, som helt unikt ligger på sin egen idylliske halvø omgivet af smukke koralrev. De naturskønne omgivelser, havets stille skvulpen og resortets eksklusive luksus er alt sammen med til at give jer den perfekte drømmerejse.

En dag på One&Only Le Saint Géran

I slår øjnene op til frisk morgenkaffe på jeres private terrasse med udsigt til frodig regnskov eller det krystalklare Indiske Ocean. Den idylliske fuglekvidren og milde duft af hav er en del af den særlige atmosfære som kendetegner One&Only Le Saint Géran. Jeres morgen kan fortsætte med en forfriskende dukkert i poolen, en gåtur på resortets private strand, en afslappende massage fra resortets spa-menu, en af kokkens berømte omeletter med tilhørende champagne. Men hvorfor nøjes, når man kan forkæle sig selv med en elegant kombination af det hele? Efter en god og velfortjent start på dagen er det kun fantasien, der sætter grænser.

OO_LeSaintGéran_F&B_Tapasake_Korean_BBQ_Le_Saint_Geran_Mauritius_Det_Indiske_Ocean
OO_LeSaintGéran_Lifestyle_Kids_Beach_Le_Saint_Geran_Mauritius_Det_Indiske_Ocean
OO_LeSaintGéran_Resort_Aerial_View_01_Le_Saint_Geran_Mauritius_Det_Indiske_Ocean
OO_LeSaintGéran_Accommodation_Villa_One_Master_Bedroom_Wide_Lights Off_Le_Saint_Geran_Mauritius_Det_Indiske_Ocean
Pia Østergaard Holm

Har du spørgsmål?

Pia Østergaard Holm
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Mellemøsten & Caribien
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24 Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7