ONE&ONLY LE SAINT GÉRAN

OO_LeSaintGéran_F&B_L'Artisan_Presentation_Table_With_Chef_Le_Saint_Geran_Mauritius_Det_Indiske_Ocean

Kulinariske oplevelser på One&Only Le Saint Géran

I finder hele seks restauranter på hotellet. Vel og mærke seks restauranter, der hver især byder ind med kulinariske madoplevelser - af enhver art.

Iagttag fx kokkenes kreativitet ved grillen i den japanske restaurant, nyd udsøgt gourmet i La Terrasse, Wagyu kød i Prime eller delikate kager i L'Artisan.  Cocktails serveres bl.a. på stranden, ved eller i poolen.

Strand, spa eller pool

Glæd jer til to kilometer hvid, silkeblød sandstrand med blide bølger, solsenge og skyggefulde palmer. I lagunen kan I også bade eller prøve paddleboard. Hotellet har tre pools: Den familievenlige, den med havudsigt og den i spaen, som er forbeholdt voksne.

I spaen venter forkælelse i form af afslappende behandlinger med eksklusive spa-mærker. Her er fitness centre med maskiner og timer i spinning, boksning, pilates, yoga og meditation.

Der er masser af afslappende og sjove aktiviteter på resortet. I kan koble fra og nyde livet i en hængekøje på den private strand eller nyde solen i den indbydende pool.

OO_LeSaintGéran_Resort_Club_One_Courtyard_Bar_Le_Saint_Geran_Mauritius_Det_Indiske_Ocean

Kajak, helikopter-tur eller luksus picnic

Har I behov for en dag eller blot nogle få timers aktivitet, så er der flere muligheder for adspredelse. Kajaktur i mangroven, vandretur til floder, kløfter og naturområder, fisketur, kitesurfing, vandski og Hobie Cats. I lagunen står paddleboards og kajakker til fri afbenyttelse.

Dagen kan også bruges på en helikopter-tur over den smukke ø, et romantisk cruise med champagne i solnedgangen, dykning i de smukke koralrev eller en luksus picnic på den private strand.

OO_LeSaintGéran_Accommodation_Ocean_Suite_Terrace_Hammock_Le_Saint_Geran_Mauritius_Det_Indiske_Ocean

Værelse, suite eller villa?

Uagtet hvilken type indkvartering I vælger, vil I elske de smagfuldt indrettede værelser, hvor kvaliteten er i højsæde og alle moderne faciliteter er til stede.

Værelser på 60-65 m2 med plads op til 4 personer
Værelser med udsigt til lagunen, med havudsigt eller direkte ud til stranden.

Suiter på 130-150 m2 med plads op til 4 personer
Beach Front Suiter, Junior Suiter og Ocean Suite har alle stue- og spisestue område. Kan bestilles med havudsigt, direkte adgang til strand m.m.

Family Suiter på 195-280 m2 med plads op til 8 personer
Findes med 2 og 3 soveværelser. her er lounge område, spisestue plads, to luksuriøse badeværelser og flere terrasser eller balkoner med loungemøbler.

Villa One på 622 m2 med plads op til 8 personer
Eksklusiv villa i private og uforstyrrede omgivelser. To store soveværelser, stor stue- og spisestue område samt infinity pool.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7