Paradise Cove Boutique Hotel

De voksnes paradis

Når I tjekker ind på Paradise Cove Boutique Hotel entrerer I paradis for voksne livsnydere. Fra den nordlige spids af en halvø, midt i en idyllisk have, kan I nyde udsigten til en paradisisk lagune. Dette Small Luxury Hotel er et af de You & Me-steder, hvor voksne er i centrum. Et mesterværk af en renovering har gjort Paradise Cove Hotel til det, forelskede par begiver sig ud i verden i søgen efter.

En gemt juvel

Paradise Cove Boutique Hotel har prydet Mauritius’ nordlige kyst i et kvart århundrede. Dette charmerende boutique-hotel råder over blot 75 værelser. Her møder personalet jer med nærvær og varme smil. De ved alt om, hvordan I får en rejseoplevelse, hvor intet overlades til det tilfældige. Den mauritiske ånd mærker man tydeligt på Paradise Cove, hvor klassisk charme blandes med en moderne, chic stil. Stemningen på hotellets værelser beskrives bedst som elegant, tidløs og eksotisk med en moderne indretning i træ og bløde farver. Hotellet er i sig selv et fristed, skjult fra omverdenen. Hotellet indbyder til bare at være sammen som kærester, venner eller familie og dele disse dyrebare You & Me-øjeblikke. De kan være alt fra romantiske og fredelige til energiske eller gastronomiske, men vil altid være personlige.

Den bedste side af Mauritius

Fra Paradise Cove Boutique Hotel kan I opleve det autentiske og charmerende Mauritius. Både langs kysten og fra hotellet har I desuden en række sjove aktiviteter på land og hav ved hånden. Ikke langt fra Paradise Cove finder man Grand Baie, kendt for shopping, restauranter og liv. I har rig mulighed for at tage på opdagelse på Mauritius ved at leje en bil eller et par cykler. Dette er en fantastisk måde at opleve Mauritius på. I kan også begive jer ud på en romantisk tur med katamaran, se hele kysten via speedbåd, udfordre hinanden på vandski, eller sejl sammen ud i solnedgangen på paddle boards.

Paradise Cove Boutique Hotel
Senior Suite på Paradise Cove Boutique Hotel
Paradise Cove, Mauritius
Paradise Cove Boutique Hotel

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7