ROYAL PALM BEACHCOMBER LUXURY

Perfektion fra start til slut

Her er tale om et af de fineste hoteller i Mauritius. Royal Palm befinder sig på den nordvestlige kyst, hvor du finder den hvideste sandstrand. Kystsiden er et tropisk paradis med et kompromisløst engagement til ekspertise.

Et af verdens førende hoteller

Hotellet kombinerer luksus og forfining. Af denne grund er Royal Palm et anerkendt medlem af "Verdens førende hoteller". Ethvert ophold på Royal Palm vil være unikt, hvor hvert besøg føles som en hjemkomst. Tiden er underordnet. Der eksisterer kun de unikke øjeblikke af den slags, der sætter sig i hjertet. Alle dine ønsker indfries med upåklagelig - men diskret - service, der er ekstremt detaljeorienteret. Royal Palm er med andre ord nostalgi, tidløse værdier og fredelig atmosfære.

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7