Shangri-La Le Touessrok

Lækkert resort på Mauritius med privat ø

I Trou d’Eau Douce Bay på Mauritius’ østkyst ligger Shangri-La Le Touessrok.

Resortet ligger ud til en hvid sandstrand, omgivet af urørt frodig natur og med en uspoleret udsigt over Det Indiske Ocean.

Faciliteter på Shangri-La Le Tousserok Resort

Træk vejret helt ned i maven i en liggestol ved poolen eller udforsk en af de mange aktiviteter, som resortet tilbyder. I kan dyrke vandski, Big Game-fiskeri, wakeboard eller kitesurfing. Der er desuden en 18-hullers golfbane, designet af Bernhard Langer, som ligger på øen, Ile aux Cerfs. Her har resortets gæster gratis green fee.

Chi, The Spa at Shangri-La

I den enestående spa er der mange muligheder for luksuriøs forkælelse af krop og sjæl, heriblandt ayurvediske behandlinger, terapeutisk massage, bodywraps, meditation og yoga.

Velvære på Shangri-La Le Touessrok, Mauritius
Shangri-La Le Touessrok, Mauritius
Shangri-La Le Touessrok, Mauritius
Pool område på Shangri-La Le Touessrok, Mauritius

Ilot Mangénie - hotellets private ø

Shangri-La Le Touessrok Resorts private ø, Ilot Mangénie er kun tilgængelig for hotellets gæster. Hvert 20. min. sejler hotellets båd ud til den smukke ø med uberørte strande og turkisblå hav. Udover den omfavnende skønhed kan I lade jer forkæle i spaen eller nyde friskfanget fisk, friskbagte pizzaer og forfriskende drinks på øens strandrestaurant.

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Mellemøsten
& Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo