Shanti Maurice Resort & Spa

5-STJERNET RESORT, DER EXCELLERER I ZEN

Der er kun ét sted, der formår at skabe den ultimative zen-oplevelse for deres gæster, og det er Shanti Maurice Resort & Spa. Selve resortet er bygget omkring et gammelt spaområde, der bogstavelig talt har skabt grundlaget for deres holistiske univers.

Kom ned i gear med forkælende spabehandlinger, slap af i en hengemt cabana, og lad sanserne gå på opdagelse i smage og dufte i urtehaven, hvor en autentisk middag bliver serveret for jer.

PERSONLIG SERVICE, I KAN TAGE MED HJEM

Det, der gør hele forskellen, er resortets personale, der oprigtigt går op i jeres ønsker og behov. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at I altid har en stående invitation til at komme med resortets dygtige kok i køkkenet, hvor hun fortæller og lærer jer om den lokale madkultur. Opskrifterne kan I endda få med hjem, så I for evigt kan mindes de idylliske dage på Mauritius.

Den ultimative personlige oplevelse venter jer i mødet med Dr. Tiwari - resortets Spa Doctor og certificerede Ayurveda-vejleder, der gennem yoga, ritualer og individuelle Mishra - resortets Spa Doctor og certificerede Ayurveda-vejleder, der gennem yoga, ritualer og individuelle sessioner vil ændre jeres syn på livet.

LAD SANSERNE GÅ PÅ OPDAGELSE

Shanti Maurice Resort og Spa byder på en række unikke oplevelser, får jer til at glemme tid og sted. Nyd picnic på stranden, formiddagslure i hængekøjen og sejlture langs den imponerende kyst. En helt særlig oplevelse venter i resortets Rum Shed, hvor I fra den overdækkede bar kan gå på opdagelse i en verden af rom.

Friskt, delikat og uforglemmeligt

De kulinariske oplevelser på Shanti Maurice er uforglemmelige. Her er hele fem restauranter, der serverer fantastiske madoplevelser på en tallerken. Retter fra Det Indiske Ocean, traditionel mad fra Mauritius, fisk, skaldyr og BBQ Grill, asiatisk mad og sushi og det bedste fra Thailand.

Alle fem restauranter er placeret på resortets smukkeste steder - fra strand til stemningsfuld krydderihave.

Nyd småretter og rom i alle afskygninger i Rum Shed Bar & Grill Restaurant eller få det serveret til jeres plads i den udendørs biograf.  I Ginger Bar & Pool Lounge kan I nyde sprøde salater, pizzaer, saftige burgere, afternoon tea m.m. suppleret med alt fra kaffe, vine og whiskey til cocktails, mocktails og wellness drikke.

Sands Beach Bar er det perfekte sted at nyde den smukke solnedgang med et koldt glas hvidvin eller en drink i hånden.

Shanti Maurice Resort & Spa, Mauritius

Aktiviteter og faciliteter på Shanti Maurice

Der er rigeligt at give sig til på Shanti Maurice Resort & Spa på Mauritius. En putting green, masser af vandsportsfaciliteter, tennisbaner, bueskydning, mountainbikes, fitness center, dykkercenter, børneklub og naturligvis et hav af oplevelser i nærområdet.

På den 8-hullers golfbane Avalon Golf Estate har I gratis og ubegrænset greenfee, inkl. shuttleservice, golfvogn og driving range bolde. Golfbanen blot en halv times kørsel fra Shanti.

På Shanti finder I ydermere vidunderlige, private sandstrande med roligt og krystalklart vand. Her er også en infinity pool, en stor pool med jacuzzi samt en spa pool.

Shanti Spa er et kapitel for sig

De kalder selv de 75.000 m2 for et refugium skabt til afslapning og nydelse.

Her er et overdådigt udvalg af behandlinger - fra klassiske massager, yoga, holistisk terapi og pilates til Ayurveda, akupunktur og osteopati. De kan skræddersy behandlinger efter dine ønsker.

Den røde tråd fortsætter i Shanti Spa Cuisine, som kreerer sunde og nærende retter.

Shanti Maurice Resort & Spa, Mauritius
Indgang til spaen på Shanti Maurice Resort & Spa, Mauritius

Bo med havudsigt og ud til stranden

I smukke, eksotiske omgivelser med palmer og vand ligger junior suiter og villaer med havudsigt og direkte adgang til stranden.

Alle smagfuldt og moderne indrettet med Wi-Fi, balkon eller terrasse, kaffe- og te faciliteter, espressomaskine, stort badeværelse med toiletartikler og separat garderobe.

  • Junior suiterne fås i størrelser fra 65-72 m2. Alle med plads op til 2 voksne og 2 børn (ekstra seng)
  • Villaer fås i størrelser fra 250-1.000 m2. Alle med egen pool. Her kan bo fra 2 voksne og 2 børn (ekstra seng) op til 6 voksne og 4 børn (ekstra seng)

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean & Mellemøsten
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Mexico, Maldiverne og Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo