Shanti Maurice Resort & Spa

5-STJERNET RESORT, DER EXCELLERER I ZEN

Der er kun ét sted, der formår at skabe den ultimative zen-oplevelse for deres gæster, og det er Shanti Maurice Resort & Spa. Selve resortet er bygget omkring et gammelt spaområde, der bogstavelig talt har skabt grundlaget for deres holistiske univers. Kom ned i gear med forkælende spabehandlinger, slap af i en hengemt cabana, og lad sanserne gå på opdagelse i smage og dufte i urtehaven, hvor en autentisk middag bliver serveret for jer.

 

PERSONLIG SERVICE, I KAN TAGE MED HJEM

Det, der gør hele forskellen, er resortets personale, der oprigtigt går op i jeres ønsker og behov. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at I altid har en stående invitation til at komme med resortets dygtige kok i køkkenet, hvor hun fortæller og lærer jer om den lokale madkultur. Opskrifterne kan I endda få med hjem, så I for evigt kan mindes de idylliske dage på Mauritius. Den ultimative personlige oplevelse venter jer i mødet med Dr. Pragya Mishra - resortets Spa Doctor og certificerede Ayurveda-vejleder, der gennem yoga, ritualer og individuelle Mishra - resortets Spa Doctor og certificerede Ayurveda-vejleder, der gennem yoga, ritualer og individuelle sessioner vil ændre jeres syn på livet.

LAD SANSERNE GÅ PÅ OPDAGELSE

Shanti Maurice Resort og Spa byder på en række unikke oplevelser, får jer til at glemme tid og sted. Nyd picnic på stranden, formiddagslure i hængekøjen og sejlture langs den imponerende kyst. En helt særlig oplevelse venter i resortets Rum Shed, hvor I fra den overdækkede bar kan gå på opdagelse i en verden af rom.

Rejseforslag på dette hotel:

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7