THE WESTIN TURTLE BAY RESORT & SPA

Familiens getaway på Mauritius

The Westin Turtle Bay Resort & Spa ligger på den nord­vestlige kyst af Mauritius i det historiske og smukke område Balaclava. Med det Indiske Ocean lige for fødderne er der naturligvis mulighed for afslapning på den kridhvide sandstrand.

Værelser og suiter på The Westin

Resortet har 190 smagfuldt indrettede værelser og suiter. Alle med balkon eller terrasse, wifi, TV, te- og kaffefaciliteter, minibar og iHome® Dockingstation.

Forrygende aktiviteter for hele familien på Westin

På resortet kan I nyde en lang række vandaktiviteter såsom vandski, sejlads og vandcykling eller I kan spille tennis og tage i fitnesscenter.

Marineparken Turtle Bay

Hotellet ligger ved den beskyttede marinepark Turtle Bay. Her er der mange suveræne snorklespots. I kan også sejle i båd med glasbund, så I kan nyde livet under havoverfladen uden at blive våd.

Oplev historiske Port Louis

Efter blot 20 min. kørsel når I frem til hovedstaden på Mauritius, Port Louis. Byen byder på en blanding af forskellige kulturer, smukke, historiske huse og moderne bygninger. Port Louis er et besøg værd. Både for den smukke strand ved Pointe aux Piments, de lokale seværdigheder, museer, restauranter, nattelivet og ikke mindst det imponerende Fort Adelaide fra kolonitiden.

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean, Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Mexico, Maldiverne og Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo