Zilwa Attitude

Streetfood boden Taba J og juice baren på Zilwa Attitude, Mauritius

6 restauranter, 2 barer, juice bar og te bar

Tag på en kulinarisk rejse på Zilwa Attitude og oplev en udsøgt smag af lokale og internationale retter.

Fra mauritiske specialiteter, BBQ og det indiske køkken til á la carte, tapas og street food. Ganen bliver forkælet på højeste niveau.

Start formiddagen med en ”Morning kick”, Nectar dream” eller ”Lychee on the cake” juice, hvor ethvert salg støtter den lokalejede juice bar. Om eftermiddagen kan I gå i Teabaz og nyde lokal te bl.a. med signatursmag af passionsfrugt-mango-vanilje. Er I vilde med smagene kan I købe det med hjem.

Aftenerne er magiske med gyldne nuancer fra solnedgangen, lyden af bølgebrus og blide briser. Det er oplagt at nyde de fortryllende omgivelser alt imens I nipper til en eksotisk cocktail med fødderne i sandet.

Couple Junior Suite Beachfront værelse på Zilwa Attitude, Mauritius

Værelser og suiter på Zilwa Attitude

Hotellet har i alt 214 værelser og suiter med hver deres særpræg og mauritisk inspireret. Alle værelser har aircondition, terrasse eller balkon, kaffe- og te faciliteter, minibar, TV, Wi-Fi m.m.

  • Værelser (Superior & Deluxe) fra 35-50 m2 med plads til 2 voksne el. 2 voksne og 1 barn
  • Familie værelse (Alm. & Deluxe) fra 45-50 m2. med plads til 4-6 personer
  • Couple Junior Beachfront Suite på 50 m2 med plads til 2 voksne.
  • Couple Privilege Suite på 40 m2 med plads til 2 voksne

Alt efter valg af værelse/suite fås med eller uden havudsigt, med jacuzzi, direkte adgang til stranden m.m.

Bæredygtighed

Zilwa Attitude arbejder aktivt med miljø, økologi og bæredygtighed med bl.a. genplantning, miljøtræning og socialt ansvar i lokalområdet. Derfor finder I også kun genopfyldelige glaskrukker på værelse frem for individuelle poser med sukker, te og kaffe. Engangsplastik er forbudt og minibarens lækkerier er lokale snacks og slik - mindre spild, samme smag.

Zilwa Attitude fortryller, forkæler og inspirerer

Zilwa Attitude Hotel på Mauritius er ikke bare et sted at bo; det er en destination i sig selv. Et sted, hvor hver detalje er skabt til at fortrylle, forkæle og inspirere.

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7