seychellerne

Rejser til Seychellerne - når du har sat kursen mod øerne, er du allerede lidt fortabt

Seychellerne er multietnisk, rig på kreolsk kultur og råder over en naturrigdom, der insisterer på at forkæle alle sanser i overmål. Kan man bruge ordet "elske" om en øgruppe? Når du vender hjem fra din rejse, er svaret et forelsket ja.

Den perfekte ferie på Seychellerne til familier og par

Seychellerne er stedet for en romantisk, luksuriøs bryllupsrejse eller farverige ferieminder med familie og venner. Øerne tilbyder en uspoleret naturlig skønhed samt et rigt dyreliv med skildpadder, fugle, sjældne fisk og koralrev.

En overset rejsedestination - lidt endnu i hvert fald

Den forsigtige udvikling af turismen gør, at Seychellerne aldrig virker overbefolket. Hotellerne fremtræder som en naturlig og afslappet del af det lokale liv. På øerne er det officielle sprog er engelsk og fransk.

Perler på en snor

Seychellerne ligger ud for Afrikas kyst og består af 115 smukke øer med en unik vegetation. Grønne bjerge og slebne granitklipper danner en dekorativ kontrast til de hvide sandstrande med duvende palmer og det krystalklare, blå hav. Halvdelen af øerne i Seychellerne er granitøer. Blandt disse er hovedøen Mahé, Praslin og La Digue. Resten af øerne er små øer eller koral-atoller ligesom Maldiverne. Her finder du Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa, Denis Private Island Resort og Alphonse Island.

Hovedøen Mahé

Mahé er Seychellernes hovedø. Her finder man en dominerende bjergkæde, der strækker sig fra nord til syd. Det højeste punkt ligger i nationalparken Morne Seychellois, som er 905 meter højt. Her er et utal af muligheder for vandreture i den storslåede natur. Hovedstaden Victoria er lille og kan ses på en dag. Her finder man botaniske haver, fascinerende templer og lokale markeder med krydderier, frugter og souvenirs. På Mahé finder du bl.a. Constance Ephelia og Carana Beach Hotel.

Praslin har fantastiske strande og koralrev

Praslin er Seychellernes næststørste ø og nås med fly fra Mahé på kun 15 minutter. Øen er omgivet af et enormt koralrev, der byder på gode snorkle- og dykkermuligheder. Praslin er mindre bjergrig end Mahé, men råder over en dejlig frodig natur med palmer, vanilje og orkideer. Sjældne, sorte papegøjer flyver mellem palmerne. Praslin har uforglemmelige, hvide sandstrande og mange hyggelige hoteller, hvoraf de fleste er opført i bungalow-stil. På Praslin finder du bl.a. på Raffles Seychelles.

La Digue udgør et frodisk ferieparadis

La Digue er en alletiders lille charmerende ø med en dejlig atmosfære. Øen er frodig og smuk. Her finder man mange særegne klippeformationer, som Seychellerne er så kendt for. Transporten på La Digue foregår via cykel eller i oksekærre. Det er ligeledes på La Digue, man finder nogle af de fineste, traditionelle huse. Vi kan anbefale, at man lejer en cykel og udforsker øen på egen hånd. På La Digue kan vi tilbyde ophold på Le Domaine de L'Orangerie.

Vores resorts på Seychellerne

Vores resorts på Seychellerne er vores Signature Collection. Kontakt os, hvis ikke du finder hvad du søger. Vi har samarbejde med mange andre resorts, og vi er sikker på, at vi kan tilbyde dig netop din drøm af en rejse til Seychellerne.

Vejret på Seychellerne

Seychellerne kan besøges året rundt. Temperaturerne året rundt er mellem 24-30 grader. Seychellerne oplever mest nedbør i december og januar.

Seychellerne, Mauritius eller Maldiverne?

Hør os også gerne om en oplevelsesrig ferie på Mauritius eller på en af de mange vidunderlige paradisøer på Maldiverne. Vores rejsekonsulenter hjælper gerne med at finde det helt rigtige sted til dig ud fra dine ønsker.

Det siger vores gæster:

Morten og Lise på Seychellerne

- Lise

Vi har været på flere drømmerejser til skønne lokationer. Alle har været fantastiske. Vi har fået oplevelser for livet og taget sanseindtryk med hjem – og mange står helt skarpt i erindringen. Rejsen og forventninger tager form allerede i forberedelsstadiet […]

Læs mere…

Anna Marie og familien på Seychellerne

- Anna Marie

Vi er nu ved at være “landet” igen efter en drømmeferie på Seychellerne. Ferien var helt igennem, som vi havde drømt om; et dejligt resort, hvor vi havde de absolut bedst beliggende værelser (tak Estelle) […]

Læs mere…

Jonna og Ole på Seychellerne

- Jonna og Ole

Vi takker Discovery Travel for en vidunderlig tur til Seychellerne. Er man til smukke strande, afslapning, snorkling eller vandreture i den storslåede natur, så er Seychellerne en på alle måder, perfekt destination. […]

Læs mere…

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7