Alphonse Island

Om skønne Alphonse Island

Alphonse Island ligger i ​​atollgruppen af samme navn. Her er tale om en af verdens mest uberørte og unikke destinationer. Enhver naturelskers paradis. Ø-gruppen består af øerne Alphonse, St Francois og Bijoutier. Gruppen ligger i hjertet af Det Indiske Ocean, som en del af Seychellernes ydre øer. Alphone sland ligger 400 km sydvest for Seychellernes hovedø Mahe, hvorfra der er fly et par gange om ugen. Her finder du de smukkeste kridhvide strande omkranset af tropisk kokos-palmeskov. Øen er omgivet af et fantastisk koralrev. Selv i gåafstand - eller efter få svømmetag - snorkler du blandt koraller, farvestrålende fisk og skildpadder.

Resortet omgivet af hav, palmer og havskildpadder

Alphonse Island har kun ét hotel bestående af i alt 22 Beach Bungalows og 5 Beach Suites med pool. Disse indkvarteringer er bygget langs stranden med udsigt til haven, havet og den tropiske bevoksning.  Med en beliggenhed kun 7 grader syd for ækvator og uden for cyklonbæltet, er Alphonse Island velsignet med et af verdens bedste klimaer og generelt godt vejr året rundt.

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7