CARANA BEACH HOTEL

Lækkert boutiquehotel på Seychellerne

Carana Beach hotel er et skønt boutiquehotel, beliggende i en idyllisk, fredelig og afsides bugt på Mahé, Seychellerne. Hotellet har allerede høstet flere priser, bl.a. World Luxury Hotel Awards i 2019.

Den enkle, moderne og eksklusive stil falder i ét med omgivelserne og indbyder til afslappende feriedage, hvor det azurblå hav glitrer om kap med poolens indbydende vand. Glæd jer til den smukke, hvide sandstrand med Seychellernes runde karakteristiske granitblokke, og nyd udsigten til tropeskov og farvestrålende blomster.

Hjertelig og uformel service

Hjertelig og uformel service er kendetegnende for Seychellerne – og ikke mindst på Carana Beach Hotel, hvor det lokale ejerskab skaber en helt særlig gæstfrihed. I får hurtigt livsstilen fra Seychellernes bountyøer ind under huden. Og bedre start på en ferie fås vel næppe?

Ocean View Chalet på Carana Beach Hotel, Seychellerne
Carana Beach Hotel, Seychellerne

Skal vi bestille drømmerejsen til Seychellerne?

Drømmer I om en romantisk parferie eller det perfekte sted til bryllupsrejsen?

Vi sørger for flyrejsen, hvad enten det er fra Aalborg eller København, transport til hotellet og naturligvis hotelopholdet. Har hvis I har særlige ønsker om bord på flyet, hotellet eller oplevelser på Seychellerne hjælper vi også med det.

Kontakt Annette, hvis hun skal bestille rejsen til Carana Beach til jer. Ring 39 62 61 61 eller skriv til annette@discoverytravel.dk

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean & Mellemøsten
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Cecilie Nørgaard Larsen, Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Cecilie Nørgaard Larsen
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Australien & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 06


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo