Et tropisk hideaway for par og familier

Med udsigt over en marine-nationalpark og to af Seychellernes smukkeste strande, danner skønne Constance Ephelia på Mahé de perfekte rammer for jeres næste eksotiske drømmerejse.

Her kan I glæde jer til at nyde et sanseligt og afslappet ferieliv med private pools, en førsteklasses spa og adskillige restauranter på topniveau.

En dag på Constance Ephelia

Når I slår øjnene op til en dag på Constance Ephelia venter der en dag fyldt med store og små uforglemmelige oplevelser.

Skal dagen stå på afslapning i resortets smukke omgivelser, kvalitetstid med familien, en romantisk solnedgangs cruise, snorkling eller forkælelse og massage i det udsøgte spa-område? Valget er helt op til jer.

Spaen har et område helt for sig. Med en stor pool i de smukkeste omgivelser. Her finder I enhver form for behandlingsmuligheder, dampad, jacuzzi, yoga pavilion, sauna, termisk pool, fitness center og meget mere.

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7