CONSTANCE LEMURIA

I perfekt harmoni med naturen

Hele tre pulverhvide sandstrande og en omfavnende ro danner kulissen til det 5-stjernede hotel Constance Lemuria på Praslin i Seychellerne. Fra første blik er det tydeligt, at I er ankommet til et helt særligt sted.

Constance Lemuria er medlem af Leading Hotels of the World. Hotellet er bygget i en smuk blanding af naturlige materialer som træ, sten og marmor - alt i elegant stil og i perfekt harmoni med naturen, hvor mangrove, maleriske granitklipper, strande og nationalpark er de nærmeste naboer.

En dag på Constance Lemuria

Efter en morgendukkert og en udsøgt morgenmad er det kun fantasien der sætter grænser. Skal dagen stå på afslapning og massage i resortets smukke omgivelser, snorkling, paddle boarding, golf på hotellets fantastiske 18-hullers Championship golfbane, luksus-picnic på stranden, solnedgangscruise eller udflugter på den smukke ø?

Efter en dag fyldt med oplevelser eller afslapning kan I glæde jer til en udsøgt middag med udsigt over Det Indiske Ocean.

Christina Seifert. Rejsekonsulent hos Discovery Travel.

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05

Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7