HILTON SEYCHELLES LABRIZ & SPA

Hilton Seychelles Labriz & Spa 

Hilton Seychelles Labriz & Spa ligger på Silhouette Island omkring 20 kilometer nordvest fra hovedøen Mahé og har en spændende historie bag sig. I tidernes morgen var øen hjemsted for mange pirater og enkelte plantager. I dag er øen fyldt med eksotiske træer, der blandt andet bliver brugt til røgelsespinde, og gigantiske skildpadder med 125 år på bagen. Alt sammen omringet af det skønneste koralrev.

Luksus, mystik og tropisk skønhed

Silhouette Island har en eventyrlig skønhed, som er kendetegnende for Seychellerne. Bjerge dominerer landskabet og ved ankomst virker det som om de skyder op fra det krystalklare vand og rækker op mod skyerne og den klare blå himmel.

Øens naturslebne granit ligger som små prikker på strandenes hvide puddersand, og grænsen mellem jungle og sand virker som tegnet med en lineal. Det kuperede terræn er fyldt med eksotisk plante og dyreliv. Man kunne være tilbøjelig til at tænke tanken, at juratiden aldrig rigtigt har forladt denne ø.

Restauranter, spa og faciliter

På Hilton Seychelles Labriz ligger syv vidt forskellige restauranter, der hver især byder på lidt til smagsløgene. Lige fra pizzeria og kreolske specialiteter til skaldyrsrestaurant og japansk fusionskøkken. Desuden baren Lo Brizan, der tilbyder levende underholdning og farverige, tropiske cocktails.

Eforea Spa er en lille og fredfyldt oase med flere behandlingsrum, yoga, dampbad, jacuzzi, sauna og et skønt udendørs område med pool og liggestole.

Af øvrige faciliteter/aktiviteter kan nævnes: Tennis, fitness center, vandsportsfaciliteter, dykkercenter, bueskydning, 2 pool områder

 

Rejseforslag på dette hotel:

Annette Pedersen, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean & Mellemøsten
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02

Cecilie Nørgaard Larsen, Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Cecilie Nørgaard Larsen
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Australien & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 06


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo