LE DOMAINE DE L'ORANGERAIE

Le Domaine de L'Orangeraie er skinnende perle i hjertet af Seychellerne

Velkommen til øen La Digue. Her er tale om en sand juvel, der byder på flora og fauna i særklasse. Øens charme er ud over det sædvanlige, og mulighederne for enestående oplevelser er uundgåelige. Udover den fantastiske natur og stemning, er øen også hjemsted for skønne Le Domaine de L’Orangerie – jeres eget hyggelig og ganske private ø-getaway på seychellerne.

En kombination der går op i en højere enhed

Den tropiske atmosfære, lokale arkitektur og rene zen-stil danner rammerne om en harmonisk rejseoplevelse, der ofte skaber en hjemlig atmosfære på næsten ingen tid. Øens 63 villaer ligger godt gemt væk i smukke tropiske haver, hvor et eksotisk fugleliv synger deres smukke toner. Hver eneste villa er unik og ligger tilmed også ganske kort fra den berømte Anse Severe-strand. Resortet formår i den grad at forlænge den sande essens, som øen La Digue byder på.

Garden Suite Residence, Le Domaine de l'Orangeraie på Seychellerne
Kiosk with view 2_Le_Domaine_de_L'Orangeraie_Seychellerne_Det_Indiske_Ocean
Detalje fra Le Domaine de l'Orangeraie på Seychellerne
Combava Restaurant, Le Domaine de l'Orangeraie på Seychellerne
Annette Pedersen, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika, Det Indiske Ocean,
Europa & New Zealand
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7