Raffles Seychelles

Pool villa i Paradis

Fra din egen højt beliggende pool villa kan du nyde den smukkeste udsigt, som Praslin kan byde på, og et villa resort i verdensklasse. Der er dømt selvforkælelse på 1. klasse på Raffles Seychelles på Seychellerne.

Det 30-hektar store resort har 86 villaer med privat butlerservice, en luksuriøs Raffles Spa, døgnåbent fitnesscenter og flere restauranter. Hotellet ligger ned til en hvid, silkeblød sandstrand med snorklemuligheder og kun 5 min kørsel fra Anse Lazio, som tæller blandt verdens smukkeste strande.

Det er ikke uden grund, at Raffles Seychelles har modtaget flere priser.

Strande, pool og klub for de mindste

Lige neden for Raffels Seychelles ligger de to vidunderlige strande. Den ene med solsenge og servering, og den mindre ved siden med de rå klippeformationer, som Seychellerne er kendt for.

Resortets fælles pool hører til blandt de største i Det Indiske Ocean - en smukt anlagt oase med flere niveauer til solsenge og med tilknyttet restaurant og bar.

Raffles har også tænkt på både børn og teenagere, som kan deltage i et væld af faciliteter og aktiviteter hver eneste dag i klubberne.

Desuden deponeringsboks, minibar (både inde som ude), te faciliteter samt Nespresso maskine, yoga måtte, walk-in closet, indendørs- samt udendørs brus, badekåber, tv, Bluetooth højttalere, gratis WiFi og 24-timers roomservice. Villaerne fås i størrelser fra 125 m2 og op til 275 m2, og ligger spredt ud over resortet - fra øverst på skråningen i grønne omgiveler, med panorama udsigt ud over havet til villa ved stranden.

For par - og for familieferie

Hotellet tiltrækker primært par men er også egnet til familieferie.

Hillside Pool Villa på Raffles Seychelles, Seychellerne
Nyd en romantisk aften på stranden på Raffles Seychelles, Seychellerne
Udforsk livet under havoverfladen under ferien på Raffles Seychelles, Seychellerne
Stranden ved Raffles Seychelles, Seychellerne
Christina Seifert

Har du spørgsmål?

Christina Siefert
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 05

Annette Pedersen

Har du spørgsmål?

Annette Nygaard Pedersen
Rejsekonsulent på Afrika & Det Indiske Ocean
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 02


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7