REJSEMÅL

Europa

Fornyet, inspireret og beriget

Store ord, der følger dig, når du er kommet hjem fra en rejse til nogle af Europas luksuriøse hideaways og unikke boutique-hoteller.

Et par dage, en spontan forlænget weekend eller ferie i ugevis. Europa er med på det hele. Særligt og overskueligt. Shopping, fest, forelsket eller måske har du bare brug for at blive revitaliseret.

Genopdag verden du er i, og lad Europa vise sig fra sin mest eksklusive side.

Grækenland - den vestlige verdens vugge

I dette land fødtes grundlaget for vores vesterlandske civilisation. Den græske charme består af mytiske middelhavs-øer, smukke strande med krystalklart vand, en oldgammel kulturhistorie og et køkken med alt, hvad man kunne ønske sig. Grækenlands øer og fastland er et europæisk paradis; flotte strande, storslået natur, vilde bjerge, historiske områder, byliv og charmerende landsbyer. Sommersæson i Grækenland er fra april til november.

Italien - universets skønneste

Du må få universet, hvis bare jeg får Italien - Citat Giuseppe Verdi. I renæssancebyen Firenze finder du Michelangelos mesterværker, hvorefter du kan begive dig på en romantisk slentreture langs Ponte Vecchio-broen. De kulturelle oplevelser kan kombineres med lækker mad og vin. Klippeøen Capri er et eksklusivt rejsemål blot en time fra Napoli. Det azurblå hav, smukke klipper, hyggelige butiksgader, romantiske restauranter og fredfyldte landskaber giver den perfekte Middelhavs-stemning. Shop i Milano og nyd forkælelse ved Comosøen. Det autentiske Italien finder du også i Puglia - Italiens hæl.

Spanien - tapas, paella og fodbold

Fra ski og bjergvandring til sol og strand. Fra arabiske ornamenter til design og storbykunst. Fra tapas og paella til multimoderne og molekylært! Nyd turen gennem det kontrastfulde Spanien. Tag toget - eller endnu bedre kør selv og nyd landet i små etaper. Selvom Spanien er et af Europas mest besøgte lande, findes der stadig skjulte opdagelser på den iberiske halvø - i byerne langs kysten eller på det pragtfulde Mallorca.

Frankrig - fra Paris til rivieraen

Hver region i Frankrig byder på unikke og ekstraordinære oplevelser. Et land, hvor du kan prioritere din ferie efter kultur, gastronomi, natur, storbyliv eller vidunderlig badeferie. Der hersker ingen tvivl om, at Frankrig er et land for livsnydere - uanset prioritet. Besøg den lokale vinbonde, shop-amok på boulevarderne i Paris, besøg eksklusive Cannes eller nyd stemningen på en strandpromenade i Provence.

Hvad er dine rejseønsker?

Du er altid velkommen til at kontakte os om dine rejsedrømme. Det er naturligvis fuldstændigt uforpligtende at sende en forespørgsel til os.

Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine rejsedrømme gennem vores ekspertise. Vi har kontakt til de bedste hoteller rundt om i verden, og yder en service du simpelthen ikke finder andre steder i rejsebranchen.

Send os dine rejseønsker. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo