GRÆKENLAND

Hold ferie i Grækenland

Grækenland er det perfekte rejsevalg for alle generationer

Hovedstaden Athen, en moderne fremadgående storby, historie og kultur som stadig ses og lever i bedste velgående, små idylliske landsbyer, hvor muldyr stadig trækker læsset – et historisk land, moderne og civiliseret men samtidig en tidslomme, hvor alting synes at gå din egen stille gang.

Rejser til Grækenland fyldt med oplevelser

Grækenlands utroligt smukke øer med små hyggelige taverner og pragtfuld mad, krystalklart vand, uberørte områder og en strålende sol, som næsten altid skinner. Charmerende med mulighed for masser af oplevelser indenfor natur, historie og kultur i Grækenland, som mange betragter som den vestlige civilisations vugge. Samtidig totalt afslappende med sit milde klima, lune sommeraftener og rolige idyl i en tid som virker til at stå stille og uforanderlig.

Strande, klipper og olivenlunde på Kreta

Kreta er Grækenlands største ø, den møder jer med olivenlunde, appelsinplantager og vinmarker – og I er omgivet af pragtfulde strande og maleriske bjerge og klipper. En gæstfri befolkning byder jer velkommen og glæder sig til at vise jer de traditioner, som stadig trives i de små landsbyer gemt i bjergene. Gå 4000 år tilbage i oldtidssamfundet Knossos, oplev den pulserende handelsby Chania med sin venezianske havn, der byder på caféer, restauranter og tavernaer. Udforsk pragtfuld natur og nyd pragtfulde strande.

Halkidiki - Grækenlands smukke halvø

Halkidiki i det nordlige, græske Makedonien er et populært rejsemål for grækerne selv. Især på de tre halvøer: Kassandra, Sithonia og Athos. Her finder I storslået natur, gyldne strande, krystalklart vand og autentisk græsk hverdagsliv. Kassandra er den livlige halvø, Sithonia den fredelige og Athos, der er berømt for munkerepublikken af samme navn. Thessaloniki, Grækenlands anden største by, ligger ca. 1-2 timers kørsel fra hotellerne på Halkidiki. Byen er absolut et besøg værd.

Vejret i Grækenland

Grækenland ligger i det tempererede klimabælte på grænsen til det subtropiske. Middelhavsklimaet er dominerende i den sydlige del og på øerne med store variationer i temperaturer og nedbørsmængder afhængigt af regionale topografiske forhold. Kysterne og de lavtliggende dele af landet har lange, varme og tørre somre og milde vintre med lidt nedbør. Kreta har et typisk middelhavsklima med milde, regnfulde vintre (16-18 grader) og varme, tørre somre (27-30 grader). Regntiden starter som regel sidst i oktober eller først i november og varer ved frem til marts eller april. Men det meste af året - ti måneder eller mere - skinner solen på Kreta fra en klar, blå himmel. April og maj samt oktober til november med dagstemperaturer på 20-24 grader

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52

Michael Juhl. Marketingchef i Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Michael Juhl
Marketingschef
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo