Angsana Corfu

ET GRÆSK TAG-SELV-BORD AF MULIGHEDER

Selvom Angsana Corfu kun ligger en kort flyvetur væk, venter en helt ny verden af muligheder. Resortet er et middelhavsfristed for madelskere, kulturentusiaster, solbadere og jer, der både nyder at dase i solen og være aktive.

Mangler I hjælp til at planlægge dagens aktiviteter, er resortets concierge dedikeret til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige restaurant, seværdighed, solstol eller spabehandling.

BALSAM FOR KROP OG SJÆL

Udenfor glitrer en infintypool og en børnepool om kap med middelhavet. Indenfor er den opvarmede pool perfekt til kolde dage såvel som afslappende træningsøvelser. Hvis pulsen skal op, er resortets personlige trænere klar til at lægge et træningsprogram, som kan udøves i det komplette træningscenter og den udendørs yogapavillon.

Efter et afkølende brusebad er der mulighed for at slentre ned i den dejlige spa eller tilbage til jeres suite, hotel eller villa, hvor appetitten kan få tid til at samle sig.

Angsana Corfus team af kokke serverer nemlig et næsten overvældende udvalg af alt fra asiatisk fusionskøkken til sushi med bid til lokale, græske specialiteter og nationalretter.

KULTUR OG NATUR

Angsana Corfu ligger på med udsigt til Benitses-bugten på en frodig bakketop, som resortet breder sig ud over. For enden ligger strandkanten, hvor Angsana Corfu tilbyder behagelige liggestole, en strandbar og vandsportsaktiviteter.

Er I mere eventyrlystne, kan I begive jer små 12 km til charmerende Korfu – den historiske, hyggelige by, der er en selvskreven klassiker på UNESCOs verdensarvsliste.

I kan også begive jer på øhop og besøge de tegneseriesmukke øer Paxoi og Antipaxo, eller lægge vejen forbi Achilleion Palace, der engang var hjemsted for den legendariske kejserinde Sisi.

Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7