Divine Villas

Divine Villas - perfekt til en guddommelig familieferie

I 2009 blev den danske Herstal-familie forelsket i Kreta. Siden hen har kærligheden udviklet sig til otte private luksusvillaer, som I dag pryder den græske kyst - hver og én med privat pool, fortryllende havudsigt og få meter til skønne strande og den nærmeste taverna. Alt sammen indrettet i en unik luksuriøs kombination af nordisk minimalisme og autentisk græsk kultur.

 

En luksusferie på Kreta

Når I besøger Kretas Divine Villas, får I jeres eget lille femstjernede palads med overdådig indretning, fantastisk udsigt og en privat pool med bløde håndklæder og solstole. I huset kan I forvente at blive opvartet af massører, få manicurer og private kokke, der sørger for alt, maven begærer, og vil I ud og opleve Kreta, kan vi hjælpe med sightseeing-ture og lokale oplevelser. Alt kan lade sig gøre.

Divine Villas, Greece, Crete 28
Divine Villas, Greece, Crete 25
Morten Westergaard, rejsekonsulent hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

concierge-24-7