Eagles Palace

Strandluksus på smukke Halkidiki i Grækenland

Eagles Palace på Athos-halvøen på Halkidiki er græsk strandluksus når det er bedst. Med den bedste beliggenhed, vidunderlig udsigt til det glitrende og krystalklare vand, afslappet stemning, skønne restauranter og hjertevarm service kombineret med den eksklusive indkvartering og smukke sandstrand er Eagles Palace det perfekte feriested i Grækenland for par og familier.

Strand, pool eller spa?

Den private strand byder på gratis solsenge, parasoller og et lækkert loungeområde. Med udsigt til stranden ligger desuden det skønne poolområde med pool, børnepool samt en hyggelig pool bar.

Er der behov for forkælelse efter en dag ved stranden kan vi varmt anbefale spaen, som er en af Grækenlands bedste. Det smukke design, de rene linjer og de klare farver øger følelsen af ro og velvære. Spaen har et alsidigt udvalg af holistiske behandlinger, terapier, massager m.v. samt gratis adgang til indendørs pool, sauna, salt-rum, Hamam-dampbad og tørsauna.

Restauranter, barer, café og live musik

Der er adgang til fem restauranter, som byder på de bedste smagsoplevelser. Imponerende morgenmadsbuffet, lækre frokostretter og gastronomiske middage. Nyd græske specialiteter, retter fra grillen, den indbydende buffet, italienske delikatesser og kulinariske retter.

Her er barer med cocktails, café med kaffe og indbydende kager og pool bar med snacks, drinks og frisk frugt. Nyd endelig også strandbaren med de skønne loungemøbler, sand mellem tæerne og hyggelige aftenstemning. I Eagles Club kan der danses til live musik, nydes gourmet snacks og velsmagende cocktails.

Hør os om mulighed for halvpension og halvpension Premium dine-around.

Værelser, suiter og bungalows

De 157 værelser, suiter og bungalows er i moderne stil med vægt på plads, udsigt og atmosfære.  Alle har balkon eller terrasse, aircondition, LCD TV, Wi-Fi, minibar, Espresso kaffemaskine, sikkerhedsboks, badekar, lækre badekåber, slippers og badehåndklæder.

Vælg mellem flere forskellige værelseskategorier på Eagles Palace. Fra Superior værelser på 25 m2 med udsigt til haven eller havet til familiesuiter og suiter med privat pool på op til 150 m2. Eller vælg en af de luksuriøse bungalows fra 50 m2 til den største på 180 m2 med pool og direkte havudsigt.

Et væld af aktiviteter på Eagles Palace

Et stort udbud af faciliteter og aktiviteter for både voksne som børn. Legeplads og børneklubber (mod betaling) og Teen Club, tennisbaner, strand volleyball, butik, dykkercenter (med PADI), pragtfuld have, fitnesscenter med bl.a. pilates og vandaerobics, livredder på stranden og leje af mountainbikes, kajakker, SUP, motorbåd og sejlbåd.

Eagles Palace, Halkidiki, Grækenland

10 minutters sejlads fra Eagles Palace ligger øen Drenia og lokker med en fantastisk gylden sandstrand, stille vand og smaragdgrønt vand. Hotellet sørger naturligvis også her for liggestole, parasoller, forfriskende drinks og lækre snacks. Hop om bord og nyd en dag omgivet af græsk skønhed.

Udforsk og oplev Athos og Halkidiki

Halkidiki ligger i det nordlige Grækenland i regionen Makedonien og er kendt for skønne sandstrande, smuk natur og krystalklart vand. Den består af de tre halvøer: Kassandra, Sithonia og Athos. Athos er kendt for det 2033 meter høje bjerg Athos og de imponerende klostre i munkerepublikken af samme navn. Sejl langs kysten mod bjerget på spidsen af halvøen og nyd udsigten til de fascinerende klostre. Adgang til republikken er kun tilladt for mænd og munke.

Fem kilometer fra Eagles Palace ligger Ouranoupolis med butikker, tavernaer, restauranter og barer.

Den største by i det nordlige Grækenland er Thessaloniki, som også er Grækenlands andenstørste by. Grib endelig muligheden for at opleve byens berømte museer, livlige havnepromenade, butikker og ikke mindst det store udbud af restauranter og natteliv. Der er knap 2 timers kørsel fra Eagles Palace til Thessaloniki.

Se rejseforslag

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52

Michael Juhl. Marketingchef i Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Michael Juhl
Marketingschef
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo