Sani Club

Sani Club – en perle langs det Ægæiske Hav

Det smukke 5-stjernede Sani Club ligger på Kassandra-halvøen på Halkidiki i det nordlige Grækenland.

En sand perle langs det glitrende Ægæiske Hav, hvor I kan se frem til vidunderlige ferieoplevelser af luksus og afslapning i en fortryllende kulisse.

Skøn strand, krystalklart hav og vandsport

Stranden ved Sani Club er som taget ud af en drøm med sit krystalklare vand og bløde sandstrande, der indbyder til afslapning og leg. Nyd solen og det azurblå hav, hop i den opvarmede pool eller tag del i en række vandsportsaktiviteter, herunder sejlsport, vandski, surfing og stand-up paddle boarding.

For de eventyrlystne er der også mulighed for at udforske havets dybder med snorkling eller dykning.

Junior Suite Grand Balcony med havudsigt på Sani Club, Halkidiki, Grækenland

Kulinariske restauranter på Sani Club

Når sulten melder sig, forkæler Sani Club sine gæster med et imponerende udvalg i de 5 restauranter og barer. Lige fra elegante spisesteder, der serverer autentisk græsk køkken, til de internationale gastronomiske oplevelser, er der noget for enhver smag. Morgenmaden kan nydes på flere af hotellets restauranter, hvor I kan starte dagen med en overdådig buffet.

Skønne, sjove og spændende aktiviteter

For børnene er der en verden af sjov og aktiviteter på Sani Club. En dedikeret børneklub tilbyder en bred vifte af underholdning og pædagogiske aktiviteter, der sikrer, at de små har det sjovt og lærer noget nyt. Der er også børnepools og legepladser, hvor de kan brænde energi af og lege med nye venner.

Udover strandlivet og børneaktiviteterne er der også masser at opleve for de voksne. I kan deltage i en række sportsaktiviteter, herunder tennis, Sani dykkercenter, bueskydning og mountainbikes. Det er også muligt at slappe af og forynge kroppen med en afslappende spa-behandling, nyde den indendørs pool eller deltage i yoga- og fitnessklasser.

Hver morgen og aften arrangerer Sani en sejltur, og I er velkommen om bord - ganske gratis.

Suiter og bungalows med havudsigt

De smagfuldt indrettede værelser, suiter samt 1- og 2 vær. bungalows har store gulv-til-loft vinduer og holdt i afdæmpede farver i lyseblå toner. Alle har havudsigt og enten balkon eller terrasse med have.

Vælger I en bungalow er der også mulighed for egen pool. Af moderne faciliteter kan nævnes: Wi-fi, CD-afspiller, kaffe- og te faciliteter, aircondition, Bluetooth højttaler, badekåber, slippers, lækre toiletartikler m.m.

Bungalows til familier

En Junior Grand Balcony med havudsigt (40 m2) er ideel til 2 voksne og 2 børn. Er familien større, anbefaler vi en One Bedroom Bungalow Suite med pool på 55 m2 eller en Family Suite Grand Balcony med havudsigt (80 m2) med plads til fx 4 voksne og 2 børn.

Lystbådehavn og græsk landsby

1,5 km fra Sani Club ligger San Marina, hvor I finder en livlig lystbådehavn med flere restauranter og butikker. Besøg også gerne den hyggelige landsby Afytos, der ligger ud til kysten modsat Sani Club. Her finder I små skønne pladser, smalle brostensgader og traditionelle tavernaer.

Efter en dag fyldt med aktiviteter og solbadning kan I nyde en forfriskende drink eller cocktail i en af hotellets barer, mens I nyder den betagende solnedgang over det Ægæiske Hav.

Sani Resort, Halkidiki, Grækenland

Om Sani Resort

Sani Club er en del af Sani Resort, der inkluderer i alt fem prisvindende hoteller inden for gåafstand fra hinanden.

Det pulserende Sani Beach, raffinerede Sani Club, elegante Porto Sani, det intime Sani Asterias samt private og smagfulde Sani Dunes.

Alle fem hoteller ligger i gåafstand til hinanden, men stadig langt nok fra hinanden til at skabe en reel følelse af individualitet. Hjertet af Sani er den livlige havn, Sani Marina, med restauranter, barer og butikker. Der er shutttle service mellem alle resorts samt til og fra marinaen.

Akademier og 27 restauranter

Sani er det perfekte getaway til familier og børn i alle aldre. Der åbnes op for en verden af kulinariske oplevelser - I kan vælge mellem 27 restauranter og barer (heraf 18 inkluderet i jeres halvpension, andre mod et tillæg) samt utallige udflugter og aktiviteter. Fra Chelsea FCF Football Academy over Rafa Nadal TC Academy til Bear Grylls Survival Academy og mange flere.

Imens børnene har et fuldt program, kan forældrene slappe af ved poolen, stranden eller i et af de fem unikke spaområder. Serviceniveauet er meget højt på Sani, og resortets gæster nyder en meget personlig service og en enestående kulinarisk oplevelse med et stort udvalg.

Sani Club og Sani Resort er stedet, der tilbyder alt, hvad hjertet begærer for en uforglemmelig ferieoplevelse i Grækenland.

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien, Europa, Oceanien & Syd- og Mellemamerika
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04

Charlotte Schou, rejsekonsulent og medarbejder hos Peacock Travel

Har du spørgsmål?

Charlotte Schou
Rejsekonsulent på Caribien, USA, Canada, Mexico, Europa, Maldiverne & Mauritius
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 75 02 52

Michael Juhl. Marketingchef i Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Michael Juhl
Marketingschef
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 39 62 61 61


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo