GRØNLAND

Huse og vinterslæde, Grønland

Dyreliv er der i den grad også – og det trives endda. Blandt de mange, er der gode chancer for at se sæler, hvaler og rensdyr. Isbjørnen lever selvfølgelig også sit daglige liv i naturen, og der kan ligeledes også være gode chancer for at se dem – dog foretrækkes det som regel, at observere de gigantiske rovdyr på god afstand, med en fornuftig kikkert! De er absolut ikke til at spøge med, anses for at være ekstremt farlige. Dog er det en stor oplevelse for de fleste at se et eksemplar i sit naturlige habitat.

Kajaksejlads, Aurora Borealis og meget mere – Grønland byder på oplevelser i særklasse

Kajaksejlads er en af de ældste, mest traditionelle, og essentielle former for transport, der har fragtet grønlænderne frem og tilbage siden tidernes morgen – oftest findes der nemlig ikke nogen veje der forbinder de forskellige byer, hvilket betyder at alternativ transport altid har været anvendt; Alt lige fra hundeslæder og snescootere til flyvning og sejlads. Af disse er kajakken nok det der, i vores bog, skal afprøves først!

De dramatiske kystlinjer byder på fantastiske oplevelser hvor der sejles blandt isbjerge, mindre bosættelser, hvaler, sæler og fugleliv. Men nok det bedste sted at prøve kajaksejlads af, er på den blå flod; En udsøgt destination i sig selv, men i en kajak opløftes oplevelsen tifoldigt.

Indlandsis, Grønland

Den blå flod er en forbløffelig smuk flod der byder på krystalklart turkist vand, der slanger sig gennem en ørken af is. Det er nok et af Grønlands smukkeste naturskabte vidundere – og den skifter endda form hvert eneste år grundet Petermann gletsjeren der hvert år smider smeltesne fra sig.

Der er selvfølgelig ikke nogen grønlandstur uden nordlys, også kaldet på latin Aurora Borealis. Heldigvis er dette tryllebindende magiske øjeblik ikke en sjældenhed under den grønlandske nattehimmel. I perioden mellem september til april kan fænomenet ses fra stort set hele Grønland – der skal bare være mørkt!

Vi kunne blive ved med at nævne seværdigheder og andre gode ting ved Grønland, men for præcist at forstå hvad den store ø rigtigt byder på, så skal man besøge den selv.

BESTIL REJSE TIL GRØNLAND - KONTAKT OS

Ønsker du et uforpligtende møde eller et individuelt tilbud? Kontakt Estelle på 39 62 61 61 eller info@discoverytravel.dk

Estelle Torp. CEO og ejer af Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Estelle Torp
Direktør & Rejsekonsulent
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 01


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med jer både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo