La Ghirlanda

Turen til vingården La Ghirlanda i Italien snor sig gennem bølgende bakker i det umbriske landskab, hvor den landlige idyl er intet mindre end fortryllende.

Den pragtfulde villa med blot tolv værelser er et yderst charmerende tilflugtssted, hvor der skabes tid til fordybelse, vinsmagning, indsigt i den italienske kogekunst og i særdeleshed at udforske de naturskønne omgivelser.

La Ghirlanda blev bygget i 1800-tallet og har bl.a. været jagtslot indtil grevefamilien Benedettoni overtog stedet i 1920. I 1994 åbnede villaen op for gæster.

Sommerdage med oplevelser i Umbrien

På varme sommerdage inviterer de behagelige solsenge ved den skønne pool til total afslapning. Fra villaens terrasser er det oplagt at kombinere et godt glas vin med den betagende udsigt til vinmarker, oliventræer og frodige skove.
Men landskabet bør ikke bare ses, det bør også opleves på nærmere hold. I har et perfekt udgangspunkt til at tage på spændende udflugter og besøg til nærliggende middelalderbyer til fods, i bil eller på hesteryg. La Ghirlanda stiller i øvrigt cykler gratis til rådighed.

Skøn morgenmadsbuffet på La Ghirlanda Wine Resort i Umbrien, Italien
Landskabet omkring vingården La Ghirlanda Wine Resort i Umbrien, Italien

Umbrien – Italiens grønne hjerte

Umbrien er en smuk region, som er værd at udforske, og her er utrolig mange små og hyggelige autentiske byer at vælge mellem. Du kan f.eks. besøge "kyssenes by" Perugia, som ligger omkring 30 km væk eller Montefalco, hvor I kan nyde ægte, gennemført italiensk stemning efter blot 20 min. kørsel.

Læg også vejen forbi Todi og andre små og personlige favoritter som Spello, Gubbio og Spoleto. Den meget lille by Saragano, ligger kun få km fra La Ghirlanda. Her findes kun en kirke og en enkelt restaurant, så ønsker I et lidt større udvalg af restauranter, kan byer som Marsciano eller San Terenziano besøges, kun ca. 19 km fra La Ghirlanda.

SE REJSEFORSLAG

Morten Westergaard, rejsekonsulent og medarbejder hos Discovery Travel

Har du spørgsmål?

Morten Westergaard
Rejsekonsulent på Det Indiske Ocean, Sydøstasien & Europa
info@discoverytravel.dk
Tlf. (+45) 88 77 53 04


En ferie uden bekymringer

Spørg os 24 timer i døgnet.

Jeres ferie er et særligt højdepunkt, som skiller sig ud fra hverdagen. Hos Discovery Travel tager vi os af alle rejsedetaljer. Vi sørger for, at der ikke er forstyrrende elementer. Skulle der opstå problemer, kan du kontakte os døgnet rundt. Det kalder vi vores "24h Concierge Service", som betyder, at vi er med dig både før, under og efter jeres ferie.

Concierge 24-7, logo